ONE Alliance Charter/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to navigation Jump to search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
RomânăIcon-Romania.png
EspañolIcon-Spain.png


Următoarea pagină este Carta pentru alianța ONE.

ONE Alliance Charter

Părțile care semnează acest tratat sunt de acord și își asumă următoarele obligații contractuale:

1. Suveranitatea

Națiunile membre au dreptul de a controla toate regiunile originale acordate de eRepublik. Orice ocupație sau atac asupra unei regiuni inițiale a unei națiuni membre, cu excepția cazului în care până acum a fost de acord să fie închiriată sau a renunțat la ea, va fi considerată un act de agresiune și trebuie depuse toate eforturile strategice pentru a respinge agresorul de către toate națiunile membre.

2. Securitate

Națiunile membre au dreptul să asigure guvernul suveran al națiunilor noastre. Orice efort sau acțiune din partea unei persoane sau a unor persoane necunoscute sau care reprezintă o entitate străină care subminează guvernul suveran al unui membru va fi întâmpinat cu rezistență coordonată de către toate națiunile membre.

3. Afaceri economice

Națiunile membre au dreptul la o economie stabilă și sigură. Coordonarea comercială și economică între națiunile membre este încurajată și orice efort de destabilizare a unei economii membre va fi întâmpinat cu rezistență coordonată de către toate națiunile membre.

4. Dezvoltarea țării

Națiunile membre au dreptul la o infrastructură defensivă sigură și de înaltă calitate. Toate națiunile membre se vor coordona pentru a asigura siguranța tuturor națiunilor membre, prin dezvoltarea de spitale, sisteme de apărare și companii militare.

5. Diplomație

Națiunile membre au dreptul la relații pozitive cu alte națiuni membre. Toate națiunile membre se vor coordona pentru a asigura o comunicare pozitivă, atât la nivel guvernamental, cât și la nivel media, între toate națiunile membre.

6. Democrația

Națiunile membre au dreptul la vot și participare egale în cadrul alianței. Națiunile membre își rezervă dreptul de jurisdicție pentru afacerile care au loc în interiorul frontierelor și competențelor lor. Toate națiunile membre vor coopera pentru a se asigura că valorile democratice sunt menținute între toate națiunile membre.

7. Militar

Națiunile membre au dreptul de jurisdicție în propriile afaceri militare. Toate națiunile membre pot și sunt încurajate să coordoneze instruirea și activitățile militare cu cele ale armatei Alianței.