One:Blocking attack/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search


Războaie

Tutorial de război · Război · Câmp de luptă · Atac de blocare · Război de rezistență · Lista conflictelor militare

Erepublik Logo v1.jpg

Această pagină a fost salvată ca date istorice ale V1
Aceste informații sunt învechite și nu ar trebui utilizate pentru versiunea curentă a jocului.


Un atac de blocare este un atac asupra unei țări de către alta cu intenția de a împiedica apărătorul să atace. Blocarea atacurilor nu este menită să aibă succes, ci doar să utilizeze modulul de război pentru a împiedica țara în apărare să atace. Modulul de război împiedică și națiunile atacate să atace. Atacurile de blocare sunt de obicei utilizate în 2 cazuri:

  • Când o națiune sau o alianță în război este mai puternică / avansează constant împotriva alteia și sunt conduse de țara mai slabă. Un bun exemplu în acest sens este:
    • Atacurile României asupra Ucrainei după căderea imperiului lor: președintele Ucrainei a atacat România în fiecare zi pentru a preveni un avans în Podolia, regiune bogată în fier, până când Ucraina ar putea câștiga MPP-uri.
  • Un alt caz este atunci când o țară mai slabă, care este aliniată la un inamic mai puternic al unei alte țări, atacă inamicul aliatului său pentru a preveni atacul acestui inamic. Un bun exemplu în acest sens este Primul Război Mondial (Asia):
    • China a atacat România împotriva cotelor dure pe frontul asiatic, astfel încât România nu a putut lansa ofensive împotriva Indoneziei, care a avansat constant în regiunile românești.

Procedură

În primul rând, atacatorul / blocatorul trebuie să declare război națiunii țintă.

Apoi, președintele națiunii blocante lansează atacuri (de obicei doar 1, dar poate fi mai mult) împotriva apărătorului. Datorită modulului de război care împiedică atacurile în două direcții, apărătorul este incapabil să atace până la încheierea bătăliei.

Contramăsuri

Există câteva modalități de a câștiga inițiativa în cazul unui atac de blocare. De obicei, atacurile de blocare se termină atunci când președintele blocatorului uită să se conecteze / uită să atace din nou. Dacă blocantul este o națiune extrem de mică, fără finanțare de către o alianță, sau cheltuie mult într-o altă zonă, poate chiar să rămână fără aur pentru a putea lansa atacurile.

Cel mai scump, dar cel mai garantat mod de a devia un atac de blocare este un atac de retragere sau doar o retragere. Această metodă vine în costul unei regiuni, în majoritatea cazurilor, dar există riscul ca o altă națiune să intre și să efectueze un al doilea atac de blocare sau un atac real, și apărătorul ar fi pierdut regiunea retrasă fără rost. Retragerea în cazul unei regiuni cu spital și / sau sistem de apărare sau o regiune bogată în resurse este impracticabilă din cauza pierderii de aur.