One:Career path/Македонски

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
EestiIcon-Estonia.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
LatviešuIcon-Latvia.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
NederlandsIcon-Netherlands.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png


Erepublik Logo v1.jpg

This page has been saved as historical information from V1.
This information is out of date and should not be used for current game play.

Патот на вашата Кариера

Кариери во Новиот Свет

Experience Points · Career path

Граѓаните избираат една од овие три кариери во новиот свет Економска,Воена или Политичка . Но некој играч може да ги избере и сите!!

Кариери

Сите кариери се важни затоа избери една која што ти ја сакаш.

Економска кариера

Кога го започнувате вашиот живот во ерепублик многу е важно да ја започнете вашата кариера како работник. Како работник вие дневно ќе заработувате пари , ако работите 30 дена без престан вие ќе го добиете Hard worker medal. А ако сте поамбициозни може да направите своја компанија и да станете Директор на компанијата.

Воена кариера

Кога ќе стигнете искуствено ниво 2 може да почнете да ја вежбате вашата Сила, тоа е скил кој е важен за борење во многу важни војни One:Wars. Како што вашата сила ќе се зголемува и бројот на борби зголемува, ќе добиете воен чин и некои убави медали.

Политичка кариера

Кога ќе стигнете искуствено ниво 7 може да се зачлените во партија и да започнете своја политичка кариера. Како што поминува време и ја зголемуваш твојата кариера може да одиш на конгресни избори, да се кандидираш за претседател на партијата или пак за најголемиот успех во политиката односно да се кандидирате за - претседател на држава.


Целосен Пат до Успехот

Career path (V1) part one.jpg Career path (V1) part two.jpgV1 Menu

Водич · Мои места · Пазар · Информации · Правила · Историјат · Заедница