One:Change residence/Suomi

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
PolskiIcon-Poland.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Erepublik Logo v1.jpg

Tämä sivu on tallennettu historialliseksi tiedoksi V1 -versiosta.
Tieto on vanhentunutta, eikä sitä pidä käyttää pelin pelaamiseen.

Asuinalueen vaihtaminen on mahdollista sekä kansalaisille että organisaatioille. Toiminnolla muutetaan kansalaisen tai organisaation sijaintialuetta ja/tai -maata, jolloin on mahdollista osallistua paikallisiin taisteluihin ja tapahtumiin sekä käyttää sen alueen sairaalaa.

Vaatimukset

Asuinalueen vaihtamiseen pitää inventaariossasi olla matkalippu, joita voi ostaa marketista. Kansalaisten tulee myös olla saavuttanut taso 4 (15 kokemuspistettä) vaihtaakseen aluettaan.

Asuinalueen vaihtaminen

Change residence.jpg

Kun painat "Change Residence"-painiketta profiilisivullasi, näet oikealla näkyvän ikkunan. Siinä näkyy:

 • korkeimman tason matkalippu inventaariossasi
 • jos sinulla ei ole matkalippua näet seuraavan ilmoituksen:"Sinulla ei ole matkalippua. Voit ostaa matkalippuja marketista." ("You do not own a moving ticket. You can buy moving tickets from Marketplace.")

Valitaksesi määränpääsi:

 • Valitse maa
 • Valitse alue
 • Paina Muuta

Voit silti muuttaa vaikka toisiin maihin vaikka omistaisit yrityksen tai sanomalehden. Yritys jää maahan johon se perustettiin.

Rajoituksia

Kansalainen ei voi muuttaa asuinmaataan (mutta aluettaan voi) jos:

 • hän on vielä yrityksen työntekijä -- "Sinun tulee ensin erota tämänhetkisestä työpaikastasi" ("You have to resign from your current job first."
 • hän on puolueen jäsen tai puheenjohtaja --"Sinun tulee ensin erota puolueestasi" ("You must resign from your party first.")
 • hän on kansanedustaja -- "Olet kansanedustaja. Et voi poistua maasta kautesi aikana." ("You are a Member of Congress. You cannot leave your country during your mandate.")
 • hän on maansa presidentti --"Olet presidentti. Et voi poistua maasta kautesi aikana." ("You are a country president. You cannot leave your country during your mandate.")
 • hänellä on kansalaisuushakemus odottamassa päätöstä -- "Sinulla on aktiivinen kansalaisuushakemus maassa. Sinun täytyy peruuttaa se ennen muuttamista."("You have an active citizenship request in this country. You will have to cancel your request before moving.")

Sotatilassa kansalaiset eivät voi muuttaa suoraan maahan jonka kanssa heidän maansa on sodassa. He voivat silti muuttaa sinne menemällä kolmannen maan kautta. --"Et voi muuttaa tähän maahan koska kotimaasi on sen kanssa sodassa." ("You cannot move in this country because it is involved in a war with your country.")

Huom! Sota voi tehdä muuttamisen vaikeaksi. Esimerkiksi asut Suomessa ja haluat muuttaa Ruotsiin, mutta Suomen ja Ruotsin välillä on sota estääkseen maahanmuuton. Sinun täytyy ostaa kaksi lippua ja muuttaa kolmannen maan kautta, mikä ei ole kummankaan maan kanssa sodassa. Joten tässä tapauksessa sinun täytyy mennä Ruotsiin neutraalin maan kautta.

Vinkki: Näet maiden aktiiviset sodat suodattamalla sotia sotalistasta.

Muuta tietoa

Muuttaessasi:

 • oletusvaluutaksesi muuttuu automaattisesti kohdemaasi paikallinen valuutta
 • pidät tilisi ja inventaariosi - myös talosi jos sinulla on sellainen
 • käytät korkeimman laadun matkustuslippua joka sinulla on inventaariossasi
 • Terveytesi muuttuu riippuen käyttämäsi matkalipun laadusta.

Muuttamisen jälkeen saat viestin:"Olet onnistuneesti muuttanut (alue), (maa)." ("You have successfully moved to (region),(country).") Saat myös mahdollisuuden anoa tuon maan kansalaisuutta.

Valtion lippuapu

Sairaalattomilla alueilla asuvat henkilöt saavat Suomen valtiolta ilmaisen muuttolipun muuttaakseen joko Ahvenanmaalle tai Western Finlandiin. Alueilla sijaitsevat sairaaat mahdollistavat sotimisen joka on kansalaiselle erittäin hyödyllinen ja muutenkin rikastava kokemus. Lipun saadaksesi sinun tulee olla Suomen kansalainen ja asua joko Lapissa, Oulussa, Itä-Suomessa, (Eastern Finland) tai Etelä-Suomessa. (Southern Finland) Lipun tarkoituksena on muuttaa sairaala-alueelle eikä lippuja jaeta kuin yksi per kansalainen. Lipun saa lähettämällä viestiä pelissä viestintäministeriön organisaatiolle (Ministry of PublicRelations FI) ja täyttämällä vaatimukset.

Lippujen perimmäisenä tarkoituksena on auttaa uusia pelaajia jotka ovat vahingossa syntyneet sairaalattomale alueelle ja joiden tulotaso ei riitä lipun ostamiseen. Lippuja ei tulla jakelemaan kongressivaalien jälkeen 20-levelisille kenraaleille, joille on äkkiseltään syntynyt halu hylätä kotialueensa.

Lue muiden maiden avustuksista heidän kansalailleen täältä.

Katso myös


Back.gif Takaisin One:Profile -sivulle


V1 Menu

Opas · My places · Kaupat · Info · Lait · Historia · Yhteiso