One:Contract/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
中文(简体)Icon-China.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
EspañolIcon-Spain.png


Erepublik Logo v1.jpg

Această pagină a fost salvată ca date istorice ale V1
Aceste informații sunt învechite și nu ar trebui utilizate pentru versiunea curentă a jocului.

edit

Icon exclamation gray.png CONTRACTELE NU MAI SUNT PARTE A JOCULUI![1]

Noi, Administratorii , am decis să renunțăm la sprijinul nostru oficial pentru ele. În general, aceste contracte aduc cetățenilor mai multe probleme decât rezolvă. În multe cazuri, cetățenii (în special cei mai tineri) s-au bazat pe un contract pentru a cumpăra, de exemplu, o casă, dar spre marea lor surpriză, contractul era de fapt invalid, așa că au rămas fără casă și fără AUR. Până când vom putea oferi un modul de contracte automatizat și mult mai fiabil, vă recomandăm utilizarea pieței sigure în joc pentru cumpărarea de case și alte produse. Doar acolo poți fi sigur că primești ceea ce plătești. Orice sugestie sau idee cu privire la contracte ar fi foarte apreciate, așa că vă rugăm să ne informați despre acestea. În ceea ce privește împrumutul de bani, ai putea cere ajutor prietenilor tăi de încredere. La fel ca în viața reală, ar trebui să cereți recomandări înainte de a accepta “gentleman's agreements” cu străinii. Oricum, butonul “Donează” face oficial ceea ce spune: donează ceva. În continuare vom judeca eventualele procese pe baza contractelor actuale și a celor care au fost semnate înainte de 25 martie 2010.Un contract este un document între două sau mai multe părți care dă dreptul la ambele la un anumit beneficiu la un cost definit. Acestea sunt utilizate pentru o multitudine de scopuri, cum ar fi biletul la ordin al unui împrumut de la o bancă, statutul unui partid politic sau un tratat de aliere a două țări.

Toate contractele au în comun faptul că trebuie să fie semnate de părțile implicate pentru a intra în vigoare. În plus, toate contractele pot fi încălcate de către unul dintre semnatari care nu respectă termenii. Sistemul contractual a fost implementat în 17 decembrie 2007. Contractele nu au mai fost acceptate de administratori după 25 martie 2010.

Ar trebui să vând / să cumpăr pe piața neagră?

Tranzacționarea pe piața neagră este cumpărarea / vânzarea directă către / de la alte organizații sau cetățeni fără implicarea pieței.
Acest lucru implică multe riscuri.

Pentru a le evita, trebuie să aveți un contract valid, semnat. Dacă cealaltă parte nu respectă contractul, puteți solicita administratorilor să aplice contractul, începând un proces.

A nu avea un contract valabil înseamnă că numai dvs. sunteți responsabil pentru utilizarea pieței negre.

Tipuri de contracte

Împrumuturi monetare

Un împrumut este o distribuție de bani sau aur în timp, de la cel care oferă imprumutul la cel care este împrumutat. Pentru a asigura împrumutul, creditorul trebuie să scrie un contract la ordin. Acest contract este creat de partea care emite împrumutul, cum ar fi o bancă sau un secretar al trezoreriei, pentru a detalia condițiile împrumutului destinatarului.

O constituție este scrisă de președintele unei țări pentru a declara drepturile și obiectivele țării și ale cetățenilor săi. O cartă similară, așa cum este scrisă de președintele unui partid politic pentru a detalia obiectivele președinției sale. Acestea sunt ambele contracte parlamentare, ceea ce înseamnă că ambele necesită majoritatea semnăturilor congresului țării pentru a deveni valabile. Regulile pentru crearea unui contract de congres pot fi găsite aici.

Tratate

Un tratat este scris de secretarul unei alianțe sau al unei țări pentru a declara alianțe cu țările. Tratatele pot fi folosite și pentru a pune capăt războaielor. Majoritatea tratatelor sunt scrise ca contracte prezidențiale, care sunt semnate de președinții respectivi ai țărilor implicate în alianță sau război.

Un contract nu este

O petiție

O petiție este un tip de protest în care cineva subliniază o problemă și propune o soluție și este ratificat după o anumită cantitate de semnături. Nu sunt contracte în noțiunea că au semnatari și nici nu trebuie urmate.

O discuție deschisă

Deși scris în forumul Contractelor, firul contractului NU este o propunere de discutat. Acestea sunt documente, iar singurele răspunsuri din fir ar trebui să fie semnături.

Ghidul contractului

Toate contractele trebuie să respecte aceleași linii directoare și să fie postate pe forum. Liniile directoare oficiale sunt aici.

1. Fiecare discuție pe forum din această categorie reprezintă un contract convenit de 2 sau mai multe entități eRepublik.

2. The contracts can be signed only by Citizens representing themselves or, if it is the case, representing the Party, Company, Country, Region or Newspaper that they lead.

3. Un contract nu este valabil dacă termenii acestuia încalcă Regulile eRepublik.

4. Un contract este considerat valabil dacă cetățenii care au fost de acord cu termenii acestuia postează sintagma: "Sunt de acord cu termenii contractului";

5. Un contract trebuie să includă cel puțin aceste informații:

  • entitățile care au fost de acord cu contractul și, dacă entitatea nu este cetățean, cetățeanul care reprezintă acea entitate;
  • valabilitatea contractului;
  • condițiile convenite;
  • penalități convenite în cazul în care contractul este încălcat de una dintre entități;
  • ce acțiuni ar trebui întreprinse de ADMIN în cazul în care contractul este încălcat de una dintre entități.

6. Un contract se încheie dacă:

  • își atinge limita de timp;
  • una dintre entități încalcă contractul fără consimțământul celeilalte persoane;
  • toate entitățile care au semnat contractul vor posta în aceeași discuție sintagma: "Vreau să închei acest contract";

7. Dacă una dintre entitățile care au semnat acordul consideră că cealaltă a încălcat regulile contractului, cetățeanul care reprezintă acea entitate poate cere un proces. Costul unui proces este de Icon-gold.gif 5 Aur și ar trebui să fie plătit de entitatea care solicită procesul.

Pentru a solicita un proces, un cetățean trebuie să posteze în discuția contractuală fraza: "Vreau să încep un proces împotriva entității X. Sunt de acord ca Icon-gold.gif 5 Aur să fie este plătiți din contul meu ca costuri de proces." - unde "entitatea X" va fi înlocuit cu numele entității care este acuzată de încălcare a contractului.

Un judecător trebuie să analizeze cererea și să anunțe o concluzie. Dacă concluzia spune că entitatea care a început procesul a avut dreptate, costul procesului va fi plătit de partea acuzată acuzatorului. Judecătorul va fi reprezentat de un administrator.

Noi vom șterge comentariile care nu sunt semnături sau modificări sau actualizări ale contractelor. Vom șterge contractele expirate. Vă rugăm să, pentru contractele care implică companii, să furnizeze linkul către acele companii în textul contractului sau într-un comentariu (pentru companiile create sau cumpărate după semnarea contractului).

Vezi si