One:Daily tasks/Македонски

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Erepublik Logo v1.jpg

This page has been saved as historical information from V1.
This information is out of date and should not be used for current game play.

Дневните задачи беа давани од страна на Плато. Кога ќе завршите некоја задачa или кога ќе го кликнете копчето Skip задачата ќе се изгуби и нова задача ќе се појави. Ако нема задачи коа треба да се завршени листата го покажува текстот "Now you can visit the forum or read the news to stay in touch with what happens on eRepublik."(Сега можете да го посетите форумот или да прочитате новости за да останете во допир што се случува во еРепаблик.)

Листа на задачи

(P) Потребно за да се појави Порака Поврзано Се појавува
1 Вие немате храна во вашиот инвентар Купете Храна! Пазар Дневно
2 Вие немате работа и вие не поседувате компанија Одете на пазар на трудот! Вработете се! Пазар на труд Дневно
3 Вие имате работа и немате бидено на работното место Не заборавајте да работите денеска Company - Work page Дневно
4 Вие сте левел 4 или повеќе и вие нематетренирано денеска Вие треба да тренирате денеска! Тренинг центри Дневно
5 Вие сте левел 5 или повеќе, и немате прикачено aватар на вашиот профил Прикачете слика! Изменете го профилот Се додека не се заврши
6 Вие сте левел 6 или повеќе, во вашата држава има војна и вие не се имате борено денеска Борете се во војната. Воена страна Се додека не се заврши
7 Вие сте левел 9 или повеќе а вие не сте во партија Приклучете се во партија! Листа на партии во вашата држава Се додека не се заврши
8 Вашиот левел е најмалку 10, датата е 5, 15 (во овој случај, вие сте член на партија), или 25 и вие немате гласано Гласајте! Страна за гласање Се додека не се заврши
9 Вие сте левел 11 или повеќе а немате весник Создадете весник! Весник Се додека не се заврши
10 Вие сте левел 14 или повеќе а немате компанија Направете компанија! Создај компанија Се додека не се заврши
11 Вие сте левел 14 или повеќе Направете организација! Моја организација Се додека не се заврши
12 Вие сте левел 15 или повеќе, вие сте во партија и вие немате бидено дел од конгресот Кандидирајте се за конгрес! Парламентарни избори Се додека не се заврши
13 Вие сте левел 16 или повеќе, вие сте во партија и вие не сте бидени претседател на партија Кандидирај се за претседател на партија! Партиски избори Се додека не се заврши
14 Вие сте левел 18 или повеќе, и вие ја имате подршката од претседателот на партијата. Кандидирајте се за претседател! Листа на претседателски кандидати Се додека не се заврши


Back.gif Back to One:Homepage page


V1 Menu

Водич · Мои места · Пазар · Информации · Правила · Историјат · Заедница