One:Donate/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
ItalianoIcon-Italy.png
PolskiIcon-Poland.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png


Erepublik Logo v1.jpg

Această pagină a fost salvată ca date istorice ale V1
Aceste informații sunt învechite și nu ar trebui utilizate pentru versiunea curentă a jocului.


Donează este o funcție care permite cetățenilor, organizațiilor sau țărilor să doneze monedă, aur, sau inventar altor entități din eRepublik.

Pentru a accesa secțiunea de donații, afișați profilul entității (cetățeni / organizații) la care doriți să donați și în partea dreaptă sus faceți clic pe "Donați". Aceasta va afișa fila inventar etichetată "Articole" și o altă filă etichetată "Bani" cu conturile dvs. listate.
Donațiile iau în considerare și limitările impuse în inventarul cetățenilor. Dacă inventarul cetățean este plin, el nu poate primi alte produse - se afișează un mesaj când încearcă să doneze: "Cetățeanul nu poate accepta produsele dvs., deoarece inventarul său este plin".

Pe lângă informațiile prezentate mai jos, puteți dona Aur/Moneda direct către țări și puteți dona aur direct partidelor.

Donații pentru cetățeni și organizații

Fiecare cetățean și fiecare organizație pot dona articole către alte entități. Fiecare cetățean peste nivelul 12 și fiecare organizație poate dona bani și altor entități. Cetățenii sub nivelul 12 pot dona, de asemenea, bani către alte entități, dacă au cumpărat aur.

Elemente

pagina donează.

Utilizatorii pot utiliza sistemul drag & drop pentru a dona Produse altor cetățeni sau organizații.

Când utilizați sistemul de drag & drop, dacă cetățeanul / organizația căruia îi donați articole are 10 sau mai multe sloturi gratuite în inventar, veți vedea 10 casete de completat. Dacă cetățeanul / organizația are 9 sloturi gratuite sau mai puțin, veți vedea exact câte sloturi goale are.

Donațiile vor lua în considerare și limitările impuse stocurilor. Dacă încercați să donați unui cetățean cu un inventar complet, veți vedea următorul mesaj: "Cetățeanul nu poate accepta produsele dvs., deoarece inventarul său este plin".

Dacă un utilizator donează cu succes articolele, va apărea acest mesaj: "Ați donat cu succes articolele"

După apăsarea 'Donare', produsele vor fi transferate cetățeanului și receptorul va primi un alertă. Dacă în timpul procesului de drag & drop, receptorul primește o altă donație și inventarul său nu are suficiente sloturi gratuite pentru a primi donația, expeditorul va vedea următorul mesaj: "În timpul procesului de transfer, o altă entitate eRepublik a donat produse către ( numele cetățeanului / organizației) și sloturile de inventar ar fi putut fi ocupate. Încercați din nou."

În timpul procesului de donație, va fi afișat linkul Toate donațiile.

Bani

Fiecare utilizator poate dona Aur/ Monedă altor cetățeni, organizații, partide sau conturi de țară.

În această pagină, puteți vizualiza următoarele informații:

  • conturile de aur / valută ale cetățeanului care vizionează pagina;
  • Câmp donare - zonă editabilă, numai numerele disponibile pentru utilizare;
  • Butonul Donează atunci când este apăsat, donația va avea loc, iar receptorul va primi o alertă.

Când donați, aveți permisiunea de a utiliza doar 2 zecimale. (exemplu: puteți dona Flag-Romania.jpg 10,12 RON, nu Flag-Romania.jpg 10,123 RON)

Mesaje de notificare:

  1. Dacă un cetățean / organizație încearcă să doneze 0 sau o sumă negativă de bani sau să introducă un text în câmpul de donație, va vedea acest mesaj: "Puteți dona doar o sumă de bani mai mare de 0."
  2. Dacă un cetățean / organizație nu are suma necesară de bani în contul său, va vedea acest mesaj: "Nu aveți suficienți bani în contul dvs. pentru a face această donație."
  3. Dacă un cetățean / organizație care încearcă să doneze bani unui cetățean / organizație care nu există, va vedea acest mesaj: "Cetățeanul / organizația pe care încercați să donați bani nu există"
  4. Dacă un cetățean / organizație încearcă să doneze bani dintr-un cont pe care nu îl are, va vedea acest mesaj de eroare: "Nu aveți contul potrivit pentru a dona"
  • Dacă un cetățean / organizație donează cu succes banii, va apărea acest mesaj: "Ați donat cu succes (sumă) (valută / aur)"

Dacă destinatarul nu are acel cont valutar disponibil, acest cont nou va fi creat automat.

Donații ale companiei

Donațiile companiei unt disponibile numai pentru organizațiile care sunt manageri generali.

Articole

Când sunteți conectat cu contul organizației, puteți accesa Donați materii prime de la secțiunea Materii prime din pagina Companiei.

Donate raw materials.png

O organizație poate utiliza sistemul drag & drop pentru a dona materii prime către {{DL|One:Company (presentation page)|materii prime]] către Companii (numai Construcții și Fabricare și numai materie primă specifică utilizată de acea companie). Companiile de materii prime nu pot primi niciun fel de donație.

Donate items to company.png

După apăsarea Donare materiile prime vor fi transferate în inventarul companiei și proprietarul companiei va primi o alertă.

În timpul procesului de donație, va fi afișat linkul Toate donațiile (Lista donațiilor).

Donații de țară

Pagina principală: Country donations

Ar trebui să vând / să cumpăr pe piața neagră?

Aceasta înseamnă că doriți să vindeți / cumpărați direct către / de la alte organizații sau cetățeni fără a implica piața.
Ei bine, a face acest lucru implică multe riscuri. Contractele nu mai sunt acceptate de echipa eRepublik. Aceștia au spus că contractele "vor aduce cetățenilor mai multe probleme decât rezolvă". Deci, nu puteți fi sigur că tranzacțiile sunt deținute de ambele părți.V1 Menu

Tutoriale · Locaţiile mele · Pieţe · Info · Legile · Istorie · Comunitate