One:Employee details/Македонски

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
RomânăIcon-Romania.png
TürkçeIcon-Turkey.png


Erepublik Logo v1.jpg

This page has been saved as historical information from V1.
This information is out of date and should not be used for current game play.

До Детали за врaботените (Employee details) може да се пристапи со кликање на Прикажи ги сите вработени (Show all Employees) копчето на Управување со компанија.

Employee details.jpg

Страната ги прикажува следниве информации:

 • Вработени Аватар и име
 • Нивото на вештина (employee skill) и типот на вештина (skill type) на вработениот
 • Здравјето на вработениот
 • Продуктивноста за оваа недела
  • Зелениот број се продуктивните поени (productivity points).
  • n/a - значи дека не бил вработен во компанија тој ден
  • X - значи дека личноста не работела тој ден
 • Плата (само вработениот може да си ја види сопствената плата)


Back.gif Back to One:Company (presentation page) pageV1 Menu

Водич · Мои места · Пазар · Информации · Правила · Историјат · Заедница