One:Fortress strategy/Suomi

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png


Erepublik Logo v1.jpg

Tämä sivu on tallennettu historialliseksi tiedoksi V1 -versiosta.
Tieto on vanhentunutta, eikä sitä pidä käyttää pelin pelaamiseen.

Linnoistus strategia on taktiikka, missä valtio siirtää suurimman osan kansalaisistaan muutamalle alueelle ja jättää muut alueet ilman sairaalaa tai puolustusjärjestelmää. Tämä antaa valtiolle mahdollisuuden vetäytyä tai hävitä alueita sodassa pienellä vaikutuksella maahan ja se antaa maalle mahdollisuuden valita taistelut, missä taistelee. Tämä myös pakottaa valtaajan käyttämään enemmän rahaa tankittamiseen ja taisteluihin, koska keskitetty asukaskunta tekee valtaamisen vaikeammaksi.

Esimerkkejä

USA on maa, mikä käyttää linnoitus taktiikkaa ja se oli ensimmainen maa, joka laajasti julisti taktiikkaa. Se ei ollut ensimmäisen käyttäjä, vaan valtiot kuten Ranska käyttivät sitä jo ennen. Usan 51 alueella, hyökkääjä pakotetaan käyttämään kultaa hyökkäyksiin, jotka USA voi sivuuttaa pienen taloudellisen tai sosiaalisen vaikutuksen takia. USA:lla on 3 linnoitusta: California, Florida, ja Karnataka.

Suomessa taktiikkaa sovelletaan seuraavasti: Suomella on kaksi aluetta, joissa on Q5 sairaala, Länsi-Suomi ja Ahvenanmaa. Näillä alueilla sijaitseekin suurin osa Suomen asukkaista. Jos Suomeen hyökätään, täytyy hyökkääjän ensin vallata Oulu, Itä-Suomi tai Etelä-Suomi. Vasta sen jälkeen valtaaja pääsee hyökkäämään Länsi-Suomeen. Ahvenanmaahan hyökkääjä pääsee käsiksi vain Länsi-Suomen kautta. Suomessa onkin hyvät mahdollisuudet taktiikan käyttämiseen.

Linnoitustaktiikkaa käyttävät maat

Ranska (ennen valtausta) [?]

Espanja [1]

Kiina [2]

UK [3]