One:Job market/Македонски

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
EestiIcon-Estonia.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
ItalianoIcon-Italy.png
LatviešuIcon-Latvia.png
LietuviųIcon-Lithuania.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
NederlandsIcon-Netherlands.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Erepublik Logo v1.jpg

This page has been saved as historical information from V1.
This information is out of date and should not be used for current game play.

Маркетот на трудот покажува колку достапни работни места има во вашата држава.

Job Market Screen
  • Со користење на паѓачкото мени во горниот лев агол можете да ги подредите понудите по Индустријата, скилот на вештината за која е потребна работа или државата во која се наоѓа.
  • Твоите лични информации, скилот односно вештината се наоѓаат во горниот десен дел.
  • На листата компании покажани се аватарот на компанијата, името, гранката со која се занимава, вештината и понудената плата.
  • Листата со понуди за работа се подредени според висината на платата што ја даваат.
  • Бројот на зелените ѕвезди го покажува нивото на квалитет на компанијата. Губењето на силата е рамномерно со квалитетот на компанијата, пример 3 ѕвезди ви одзима 3 сила на ден
  • Притиснете го"Apply" копчето, да аплицирате за работата.

Известување

Ако во земјата каде што се наоѓате нема работни места за 0 и 1 скил тогаш претседателот и членовите на конгресот добиваат приватна порака да бидат известени за тој проблем.


Неможете да најдете работа

Ако нема понуди за работа на маркетот за вашиот скил, прашајте на вашиот државен чат или пратете порака до некои сопственици на компании и прашајте ги дали може да отворат работно место за вашиот скил.


Back.gif Back to Market page


V1 Menu

Водич · Мои места · Пазар · Информации · Правила · Историјат · Заедница