One:Military rank/Македонски

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
EestiIcon-Estonia.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
LatviešuIcon-Latvia.png
LietuviųIcon-Lithuania.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
EspañolIcon-Spain.png
SvenskaIcon-Sweden.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Erepublik Logo v1.jpg

This page has been saved as historical information from V1.
This information is out of date and should not be used for current game play.


Воени Активности

Сила · Кампови за Тренинг · Воен Чин · Воено Поле · Војување · Формула за Штета

Како да добијам поголем воен чин?

Воениот чин на граѓаниноит зависи од тоа колку штета направил тој граѓанин. Вкупниот број на штета што граѓанинот ја направил во сите битки може да се види на неговиот профил веднаш под "Total damage(Вкупна штета)". Колку поголема штета има направено толку поголем ранк може да добие еден граѓанин. Со борење(fight) вие ја зголемувате вашата вкупна штета а со тоа и шансите за погол воен чин. Како и да е, со правење на поголема штета(користејќи оружја) виеја зголемувате вашата вкупна штета за побрзо време и како последица на тоа Вие ги добивате повисоките воени чинови побрзо. Вие исто така правите поголема штета како што напредувате низ нивоата и со зголемување на вашата сила (видете "Множител на штета(Damage Multiplier)" на табелата подолу).

Чинови

Rank Level Ознака(Patch) Чин(Rank) Вкупна штета(Total Damage) Бонус на штета(Damage Bonus) Множител на штета(Damage Multiplier)
1 Icon Private.jpg Private 0 до 249 20% 1.2x
2 Icon Corporal.jpg Corporal 250 до 749 40% 1.4x
3 Icon Sergeant.jpg Sergeant 750 до 1499 60% 1.6x
4 Icon Lieutenant.jpg Lieutenant 1500 до 4499 80% 1.8x
5 Icon Captain.jpg Captain 4500 до 8999 100% 2.0x
6 Icon Colonel.jpg Colonel 9000 до 24999 120% 2.2x
7 Icon General.jpg General 25000 до 74999 140% 2.4x
8 Icon Field Marshal.jpg Field Marshal 75000+ 160% 2.6xV1 Menu

Водич · Мои места · Пазар · Информации · Правила · Историјат · Заедница