One:Monetary market speculation/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
TürkçeIcon-Turkey.pngErepublik Logo v1.jpg

Această pagină a fost salvată ca date istorice ale V1
Aceste informații sunt învechite și nu ar trebui utilizate pentru versiunea curentă a jocului.

Specularea în Piața monetară este un efort inerent riscant. Acestea fiind spuse, se pot obține și profituri substanțiale.

Principii generale

Dacă nu este nevoie de monedă sau aur mediat, este mai bine să vindeți decât să cumpărați. Acest lucru se datorează faptului că ratele de schimb fluctuează și dețineți o cantitate mare dintr-o monedă nefavorabilă, s-ar putea să nu existe niciodată o ieșire fără pierderi.

Pentru a vedea ratele de schimb recomandate pentru o anumită monedă, faceți, apoi eliminați imediat, o ofertă pentru moneda respectivă. Aceasta deschide un "cont" pentru acea monedă, permițându-vă să vedeți cursul de schimb.

Metoda de scalare sau dublă vânzare

Metoda standard utilizată cel mai mult în speculații. Se obține un profit din diferența dintre prețurile Bid / Ask ale burselor.

Exemplu:

Speculatorul face două oferte pe piața valutară:

  1. Se vinde Icon-gold.gif 1 Aur pentru 100 FRF/aur
  2. Se vinde Flag-France.jpg 100 FRF pentru 0.014 aur/FRF

Dacă ambele oferte vor avea succes, speculatorul ar fi ajuns cu un Icon-gold.gif 0.4 Aur suplimentar.

Riscul pentru această metodă apare între cele două vânzări. Condițiile pieței pot reduce profitul sau chiar duce la pierderi.

Metoda de cumpărare dublă

În metoda de cumpărare dublă, fie moneda, fie aurul sunt vândute la un preț mai mic decât la ce poate fi achiziționat; acest lucru indică aproape întotdeauna că vânzătorul a făcut o greșeală (în loc să vândă, ar fi trebuit să cumpere sau să vândă la un preț mai mare).

Exemplu:

  • Persoana A (nu tu) vinde Flag-USA.jpg 100 USD la o rată de 0.02 AUR/USD
  • Persoana B (nu tu) vinde Icon-gold.gif 1 Aur la o rată de 40 USD/Aur

Cumpărarea USD de la persoana A oferă o rată de 50 USD / AUR. Deoarece persoana B se vinde la o valoare mai mică decât aceasta, profitul poate fi obținut din diferența de rate cumpărând GOLD de la persoana B și tranzacționându-l cu USD achiziționat de la persoana A.

Frumusețea metodei de cumpărare dublă este că oferta subevaluată poate fi achiziționată în mod repetat folosind veniturile achiziției până când aceasta nu mai este. Oricine are chiar și câțiva bani poate profita de acest lucru. În acest exemplu, ei pot achiziționa pur și simplu aur de la persoana B, apoi cumpără imediat USD de la persoana A, apoi pot folosi USD pentru a cumpăra din nou aur de la persoana B până când oferta este scăzută.

Aceasta este o formă de investiție în esență fără riscuri. Ca atare, astfel de evenimente sunt rare, întrucât speculatorii care circulă pe piața monetară tind să le descopere și să clarifice oferta foarte repede.

Metoda de cumpărare-vânzare

Această metodă combină o parte din riscul asociat cu metoda de dublă vânzare cu devalorizarea utilizată în metoda de cumpărare dublă. Este util atunci când, pentru a obține profit, articolul devalorizat trebuie revândut mai degrabă decât utilizat într-o achiziție.

Exemplu:

  • USD se vinde la o rată de 0.02 AUR/USD
  • Persoana A vinde USD la o rată de 1 FRF/USD
  • FRF se vinde la o rată de 0.016 AUR/FRF

În acest caz, FRF este cumpărat cu aur, apoi utilizat pentru a cumpăra USD, și apoi revândut pentru profit. Astfel de oferte provin dintr-o schimbare a condițiilor de piață, în timp ce vânzătorul nu se uita (USD s-ar fi putut vinde la 0,014 GOLD / USD mai devreme).

Instrumente

Surse

One:HomepageOne:My placesMarketOne:InfoOne:CommunityOne:Gold and ExtrasOne:ProfileCompanyOne:Training groundsPartyNewspaperCountry administrationOne:OrganizationChat roomsRising:Advertising agencyOne:MarketplaceMonetary marketOne:Job marketOne:Companies for saleRankingsCountry statsOne:Tutorial (short version)One:Career pathWorld mapInvite friendsElectionsNewsToolsForumWikiMain menu (clickable)