One:News/Suomi

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
中文(简体)Icon-China.png
SuomiIcon-Finland.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
NederlandsIcon-Netherlands.png
TürkçeIcon-Turkey.png

Uutiset (News) toimivat eRepublikissa yhteisöllisen ja jatkuvan kommunikaation välineenä. Sen avulla voi tuoda esille ideoita, tiedottaa asioita tai jopa levittää propagandaa. Median tarkistaminen säännöllisin väliajoin takaa sen, että pysyt selvillä uuden maailman, niin kuin myös oman maasi, tapahtumista. Paras tapa uudelle käyttäjälle luoda uraa on artikkeleiden kirjoittaminen ja niihin kommentoiminen.

Uutiset

Pääset käsiksi uutiset osioon Yhteisö osion kautta, joka sijaitsee päävalikossa tai klikkaamalla 'lisää uutisia' linkkiä uutiset osiossa kotisivullasi.

Uutiset sivulta löydät lisää uutisia. Voit suodattaa uutisia maan, suosion, julkaisuajan ja tyypin perusteella.

Suosituimmat uutiset

Näet 20 eniten ääniä saanutta artikkelia valitsemastasi maasta. Voit myös säätää suodattimilla näkyville 20 suosituinta eMaailman artikkelia (valitse 'Kaikki maat' maasuodattimista). Artikkelit ovat näkyvillä enintään 2 päivää (48 tuntia).

Viimeisimmät uutiset

Näet 50 tuoreinta artikkelia valitsemastasi maasta. Artikkelit pysyvät listassa, kunnes tippuvat pois 50 uusimman artikkelin joukosta. Voit myös nähdä 50 uusinta artikkelia koko eMaailmassa valitsemalla 'Kaikki maat' maasuodattimista.

Viimeisimmät tapahtumat

Viimeisimmät tapahtumat näyttävät 50 tuoreinta tapahtumaa valitsemastasi maasta. Tapahtumiin kuuluu sotatapahtumat (alueelle hyökkääminen jne.) ja eduskunnan uutiset (lakiehdotukset). Ne pysyvät näkyvillä, kunnes ne tippuvat 50 tuoreimman joukosta.

Sinulla on myös mahdollisuus nähdä koko eMaailman viimeisimmät tapahtumta valitsemalla 'Kaikki maat' maasuodattimista. Tässä listassa on kuitenkin vain sotatapahtumat, kauppasaarrot ja Presidentin erottamiset.

Uutissivun suodattimet.

Kotisivun uutiset

Voit nähdä uutisia kotisivulta.

Uutisosion yläosassa näet viimeisimmän eRepublik Insider

Näet kotimaasi uutiset, et maan, jossa asut.

Voit suodattaa uutisia kolmella tavalla:

  • Suosituimmat uutiset
  • Viimeisimmät uutiset
  • Kansainväliset uutiset

Artikkelit ovat näkyvillä kotisivulla enintään 2 päivää (48 tuntia).

Suosituimmat uutiset

Suosituimmat uutiset ovat nimensä mukaisesti luetuimpia kotimaasi uutisia. Näet 5 suosituinta artikkelia, niiden äänimäärän, otsikon, julkaisuajan ja linkin artikkeliin. Painamalla 'lisää uutisia' pääset lukemaan lisää suosittuja artikkeleita.

Viimeisimmät uutiset

Viimeisimmistä uutisista löytyy uusimmat uutiset. Kuten suosituimmista uutisista, näet viimeisimmistä myös samat tiedot: niiden äänimäärän, otsikon, julkaisuajan ja linkin artikkeliin. Painamalla 'lisää uutisia' pääset lukemaan lisää tuoreita artikkeleita.

Kansainväliset uutiset

Nämä ovat eRepublikin suosituimpia uutisia. Kansainväliset uutiset välilehdestä näet koko eMaailman 5 eniten ääniä keränneet artikkelit. Painamalla 'lisää uutisia' pääset lukemaan lisää suosittuja artikkeleita.

Tilaukset

Aivan niin kuin oikeassa elämässä, kansalaiset voivat saada lehtensä kuljetetuksi kotiovellensa, tai "inboxiinsa". Tilaukset.


Media-moduuli

Sanomalehti Artikkelin kirjoittaminen Artikkeli Päätoimittaja Subscriptions