V1 Квалитет

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
EestiIcon-Estonia.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
ItalianoIcon-Italy.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
NederlandsIcon-Netherlands.png
PolskiIcon-Poland.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Erepublik Logo v1.jpg

This page has been saved as historical information from V1.
This information is out of date and should not be used for current game play.

Квалитет (Q скратено) се користи за да се поделат продуктите по нивната сила во еРепублик.

Постојат пет нивоа на квалитет, наречени од Q1 до Q5.

  • Кога беше пуштена еРепублик Beta , Q3 беше највисокото ниво на квалитет.
  • Во Април 2008 беше претставено нивото на квалитет Q4.
  • Q5 беше претставено со V1 (верзија 1).

квалитетот на продуктот одредува како ќе влијае тој продукт на граѓанинот. Продуктите со помал квалитет се поефтини но имаа ограничен или негативен ефект.

Следнава табела ги покажува ефектите на различни продукти.

Продукт Квалитет 1 (Q1)
Quality1.jpg
Квалитет 2 (Q2)
Quality2.jpg
Квалитет 3 (Q3)
Quality3.jpg
Квалитет 4 (Q4)
Quality4.png
Квалитет 5 (Q5)
Quality5.png
Icon - Food.jpg Храна види Здравје
Icon - Moving Ticket.jpg Билет -2 Здравје -1 Здравје нема ефект +1 Здравје +2 Здравје
Icon - Weapon.jpg Оружје +20% Штета +40% Штета +60% Штета +80% Штета +100% Штета
Icon - House.jpg Куќа види Здравје
Icon - Hospital.jpg Болница +10 Здравје +20 Здравје +30 Здравје +40 Здравје +50 Здравје
Icon - Gift.jpg Подароци +1 Здравје +2 Здравје +3 Здравје +4 Здравје +5 Здравје
Icon - Defense System.jpg Одбранбен систем +10% wall points +20% wall points +30% wall points +40% wall points +50% wall points

Да научите за подобрување на производствениот квалитет на бизнисот видете Производствена надоградба на квалитет.V1 Menu

Водич · Мои места · Пазар · Информации · Правила · Историјат · Заедница