One:Tank/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
LietuviųIcon-Lithuania.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
PolskiIcon-Poland.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Erepublik Logo v1.jpg

Această pagină a fost salvată ca date istorice ale V1
Aceste informații sunt învechite și nu ar trebui utilizate pentru versiunea curentă a jocului.

Un tanc este oricine care folosește Aur pentru a cumpăra cutii cu bunăstare ((mai târziu truse de prim ajutor) pentru a lupta de un mare număr de ori. În general, fac parte din armata unei țări și sunt finanțați fie de națiunea lor, fie de un aliat.

Tancarea a început în timpul primei versiuni a jocului la scară mică, chiar de la introducerea cutiilor cu bunăstare. La început, a fost considerat prea scump pentru a fi folosit ca forță majoră datorită prețului ridicat pentru o valoare mică de wellness, dar a evoluat rapid, devenind un factor decisiv în aproape fiecare luptă majoră.

Versiunea 1, etapa incipientă

Tancurile dețin, în general, rangul de Icon General.jpg V1 General sau Icon Field Marshal.jpg V1 Field Marshal și au mai mult de 15 forța]. (Notă: Aceasta a crescut semnificativ odată cu introducerea lui Lana)

Deși a fost introdus un plafon de maximum 40 de cutii de wellness pe zi, inițial nu a existat nicio limită pentru câte cutii ați putea cumpăra. Aceasta însemna că nu exista literalmente nicio limită pentru cât de multă pagubă ar putea face o persoană, dacă ar avea banii să o facă.

Versiunea 1, etapa târzie

În ultimele etape ale V1, casetele cu bunăstare existente au fost înlocuite cu truse de prim ajutor, prețul a fost schimbat de la Icon-gold.gif 2 Aur la Icon-gold.gif 0.5 Aur, iar efectele utilizării sunt acum 20 sănătate, plus limita zilnică a fost mărită de la 40 la 99.

=Rising și noua versiune a jocului

Odată cu implementarea Rising, noul sistem de module militare a fost implementat, trusa de sănătate a fost schimbată și a dat o valoare de sănătate redusă (doar 10 puncte de sănătate), deși nu a existat nicio limită pentru câte truse pot fi cumpărate, cu toate acestea, a existat o nouă limită a cantității de aur eRepublik (Icon-gold.gif 10 Aur) pe care o puteți cheltui pentru a le cumpăra, ceea ce face ca finanțarea tancurilor să fie destul de dificilă.

Acest lucru a însemnat că oamenii care pot cumpăra pachete cu bani reali au putut să cumpere doar multe pachete de sănătate și, prin urmare, încet, termenul de tanc a fost eliminat.


Back.gif Înapoi la pagina Soldier