One:Taxes/Shqip

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
EestiIcon-Estonia.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.pngErepublik Logo v1.jpg

This page has been saved as historical information from V1.
This information is out of date and should not be used for current game play.

Lista e Taksave

Taksat e tanishme vendi juaj mund të shihet në faqen e ekonomisë në lojë.

  • Tatimi mbi të ardhurat: Një taksë mbi punonjësit pagën. Tatimi mbi të ardhurat nuk është shtuar Shtëpi, Mbrojtjes System, spitalin si Lëvizja Biletat produkteve dhe ata nuk mund të prodhohen.
  • Tatimi mbi e importomit: Një taksave për produktet e blera nga një prodhues të huaj.
  • TVSH: Tatimi në vlerën e shtuar. Një taksë paguhet për mallrat e prodhuara. TVSH nuk është shtuar në çmimin e lëndëve të para.

Ndryshimet i Taksave

Icon taxes.gifNdryshimet në tatimin mbi të ardhurat, taksa e importit dhe TVSH janë propozuar nga anëtarët e Kongresit dhe i miratuar nga Kongresi me votim.

  • Një propozim i vetëm ligji mund të ndryshojë taksat vetëm për një industri.

Nëse taksat janë të vendosur shumë të lartë, ekonomia do të ndikohen, si tatimpaguesit nuk do të jetë në gjendje për të vazhduar me rritjen. Nga ana e tjetër, nëse taksat janë të vendosur shumë të ulët, më pak para do të vijnë nga veprimtaria ekonomike dhe buxheti i vendit do të ketë të ardhura të ulëta.


V1 Menu

Tutorial · My places · Market · Info · Rules · History · Community