One:Training grounds/Македонски

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
This page has a direct link in eRepublik.

eRepublik link: http://www.eRepublik.com/en/my-places/army


Languages: 
EnglishIcon-English.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
LatviešuIcon-Latvia.png
LietuviųIcon-Lithuania.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
NederlandsIcon-Netherlands.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SvenskaIcon-Sweden.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Erepublik Logo v1.jpg

This page has been saved as historical information from V1.
This information is out of date and should not be used for current game play.


Воени Активности

Сила · Кампови за Тренинг · Воен Чин · Воено Поле · Војување · Формула за Штета


Здравје и термини поврзани со него

Здравје · Храна · Куќа · Болница · Подарок · Прва Помош · Тренирање · Работење · Генерален Директор · Војување · Билет · Смрт · Revive

За да помогнете на вашата држава или да бидете воени платеници вие ќе морате да тренирате за да добиете поголема сила.

Вие можете да влезете во страната за тренирање следејѓи го советот на Платон но исто така може да се влезе и преку паѓачкото мени 'Мои места (My places)' со кликнување на 'Тренинг центар (Training gounds)'.

Правила на тренирање

 • Граѓаните може да тренираат кога ќе достигнат искуствено ниво 2.
 • Граѓаните може да тренираат еднаш дневно. Ако сте тренирале веќе во денот тогаш ќе ја добиете следнава порака: "You already trained today. You can train again tomorrow (eRepublik time) (Вие веќе трениравте денеска. Можете да се вратите утре(по еРепублик време)".
 • Тренирањето ќе ви ја зголеми силата и ќе ви го намали здравјето за еден поен. Граѓаните добиваат два искуствени поени после секое тренирање.
 • Тренирањето беше преработено на 12 декември 2009 година - 100 постотното зголемување беше отстрането и беше заменето со модел во кој граѓаните имаат можност да плаќаат злато за да ја зголемат својата сила:
  • Icon-gold.gif 0.5 Златo +50% ефект
  • Icon-gold.gif 1 Златo +100% ефект
  • Icon-gold.gif 1.8 Златo +200% ефект.
 • Оригиналното 100 постотно зголемување откако беше отстрането и сега е заменето со двојно поголемо зголемување и сега се појавува како 0 постотно зголемување на сила односно тренирате со него без да ви биде потребно да плаќате.

Тренинг Центар

Training grounds V1.jpg

Кога ќе го отворите тренинг центарот, Лана ќе се појави со вашата моментална сила и сите опции за тренирање.

 • Тренирање бесплатно со основно зголемување на силата
 • Тренирање со Александар Македонски со наплата на злато и добивање на 50 постотно зголемување на силата
 • Тренирање со Цезар за наплата на злато и добивање на +100 постотно зголемување на силата
 • Тренирање со Наполеон за наплата на злато и +200 постотно зголемување на силата.
Кога ќе завршите со тренирањето, Лана ќе се појави повторно со твоите резултати. Долу е копчето со линк до сите битки во кои можеш да се војуваш.

Training feedback.jpg
Враќање во страната за тренирање

Train V1.png

Ако веќе сте тренирале вие можете да се вратите во тренинг центарот за да ја видите вашата статистика и да влезете во некоја битка. Овоаа слика тоа го покажува

Листа на активни војни е исто така достапна. Исто така, има можност за започнување на востание во регионот во кој се наоѓате (ако живеете во окупиран регион).
Исто така види


Back.gif Back to One:My places page

Back.gif Back to One:Tutorial (short version) page


V1 Menu

Водич · Мои места · Пазар · Информации · Правила · Историјат · Заедница