One:Tutorial (short version)/Ελληνικά

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
ČeskoslovenštinaIcon-Czechoslovak.png
EestiIcon-Estonia.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
한글Icon-South Korea.png
LatviešuIcon-Latvia.png
LietuviųIcon-Lithuania.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
NederlandsIcon-Netherlands.png
NorskIcon-Norway.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
EspañolIcon-Spain.png
SvenskaIcon-Sweden.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Erepublik Logo v1.jpg

Αυτή η σελίδα έχει αποθηκευτεί ως ιστορικές πληροφορίες από την V1
Αυτές οι πληροφορίες δεν ισχύουν πια και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται στην τωρινή έκδοση του παιχνιδιού.

Erepublik Logo v1.jpg Βήμα 1 – Καλωσορίσατε στο eRepublik

Το eRepublik είναι ένα παιχνίδι περιηγητή, μαζικής συμμετοχής, κοινωνικών σχέσεων και στρατηγικής. Παρέχει μια εικόνα του πραγματικού κόσμου, σε πραγματικό χρόνο και επιτρέπει στους παίκτες να εξομοιώσουν τα πολιτικά, εμπορικά και στρατιωτικά τους πιστεύω, και με αυτό να είναι δυνατό να αλλάξει το ρου της παγκόσμιας ιστορίας. Αυτός ο οδηγός, καλύπτει τα βήματα που σας καθοδηγεί ο Πλάτωνας κατά το ξεκίνημα του παιχνιδιού, το πρώτο από τα οποία είναι η ξενάγηση στην αρχική σελίδα. Εξοικειωθείτε με την αρχική σελίδα.

10 Βήματα στον Νέο Κόσμο
Icon adv uploadpic.png Βήμα 2 - Ανεβάστε την εικόνα προφίλ σας (avatar)

Οι Πόντοι εμπειρίας ξεκλειδώνουν διάφορα χαρακτηριστικά του eRepublik και ο πιο εύκολος τρόπος να πάρετε τους πρώτους σας πόντους είναι να ανεβάσετε μια εικόνα προφίλ (avatar) για τον πολίτη σας.

Icon adv idle.png Βήμα 3 - Η σελίδα του προφίλ σας

Στην σελίδα του προφίλ του πολίτη σας, θα βρείτε πληροφορίες όπως, την καριέρα του και βιογραφικά στοιχεία. Ο δείκτης ευεξίας και η περιοχή αποθήκευσης θα πρέπει να είναι υπό στενή παρακολούθηση εφόσον είναι ζωτικής σημασίας για την καθημερινότητα του πολίτη σας στο eRepublik. Μάθετε περισσότερα για την σελίδα προφίλ.

Icon adv buyfood.png Βήμα 4 - Αγορά και κατανάλωση φαγητού

Όπως και στην πραγματικότητα ο πολίτης σας πρέπει να καταναλώνει φαγητό καθημερινά για να επιβιώσει. Μπορείτε να αποκτήσετε φαγητό από το One:Marketplace, και μια φορά την ημέρα η υψηλότερη ποιότητας μονάδα φαγητό θα καταναλώνεται αυτόματα. Περαιτέρω λεπτομέρειες για την αγορά και την κατανάλωση φαγητού.

Icon-adv-getajob.png Βήμα 5 - Βρείτε μια δουλειά

Το να δουλεύετε καθημερινά, είναι βασικό αφού ο πολίτης σας χρειάζεται λεφτά για να μπορεί να αγοράζει αγαθά, επομένως θα πρέπει να επισκεφθείτε το Job Market για να βρείτε εργασία. Μάθετε πως μπορείτε να πιάσετε μια δουλειά.

Icon-adv-work.png Βήμα 6 - Δουλέψτε

Για να δουλέψετε πρέπει να επισκεφθείτε την σελίδα του εργοδότη σας. Ο πολίτης σας λαμβάνει το μεροκάματο αφότου δουλέψει. Μην ανησυχείτε όμως αφού η δουλειά στο eRepublik είναι πολύ πιο εύκολη από ότι στον πραγματικό κόσμο! Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για την δουλειά στο eRepublik.

Icon adv train.png Βήμα 7 – Εκπαίδευση

Το να υπηρετείτε την πατρίδα σας σε έναν πόλεμο είναι σημαντικό στο eRepublik αφού σας βοηθάει να λάβετε αναγνώριση από τους συμπολίτες σας και είναι ένα από τις πρωταρχικές ιδέες του παιχνιδιού. Για να πετύχετε μεγαλύτερη ζημιά όταν μάχεστε θα πρέπει να εκπαιδεύεστε καθημερινά. Μάθετε πως να εκπαιδευτείτε.

Icon adv idle.png Βήμα 8 - Exchange money

Στο eRepublik μπορείτε να αγοράσετε και να πουλήσετε όποιο συνάλλαγμα θέλετε (συμπεριλαμβανομένου του Icon-gold.gif χρυσού, μια σταθερή με τους δικούς της συναλλαγματικούς κανόνες) αντί άλλων συναλλαγμάτων, κάθε ένα είναι ιδιαίτερο για μια συγκεκριμένη χώρα. Μπορείτε να πάτε στο μενού "Market" -> One:Monetary market. Μάθετε περισσότερα για το Monetary market.

Icon adv fight.png Βήμα 9 - Πολεμήστε για την χώρα σας στο eRepublik

Μπορείτε να δείτε αν η χώρα σας αναμιγνύεται σε κάποιον πόλεμο ή αντιστασιακό αγώνα, κοιτώντας την λίστα πολέμων, που είναι άμεσα προσβάσιμη από την αρχική σελίδα. Αφότου αποφασίσετε σε ποια μάχη θα πολεμήσετε πατήστε το κόκκινο κουμπί "Fight" στην σελίδα της μάχης. Μάθετε περισσότερα για το στρατιωτικό σύστημα.

Icon adv vote.png Βήμα 10 - Ψηφίστε στο eRepublik

Υπάρχουν τρία κύρια πολιτικά γεγονότα που συμβαίνουν σε μηνιαία βάση στο eRepublik και που ένας πολίτης μπορεί να ψηφίσει για να εκλέξει προέδρους κομμάτων, μέλη του κοινοβουλίου και πρόεδρο της χώρας. Μπορείτε να ψηφίσετε αφότου φτάσετε το πόντοι εμπειρίας 6. Μάθετε για το πολιτικό σύστημα.


Μενού V1

Οδηγός · Τα Μέρη μου · Αγορά · Πληροφορίες · Κανόνες · Ιστορία · Κοινότητα