One:Tutorial (short version)/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
ČeskoslovenštinaIcon-Czechoslovak.png
EestiIcon-Estonia.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
한글Icon-South Korea.png
LatviešuIcon-Latvia.png
LietuviųIcon-Lithuania.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
NederlandsIcon-Netherlands.png
NorskIcon-Norway.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
EspañolIcon-Spain.png
SvenskaIcon-Sweden.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Erepublik Logo v1.jpg

Această pagină a fost salvată ca date istorice ale V1
Aceste informații sunt învechite și nu ar trebui utilizate pentru versiunea curentă a jocului.

Erepublik Logo v1.jpg Pasul 1 - Bine ați venit pe eRepublik

eRepublik este un joc online multiplayer, rețea socială și un joc de strategie în browser: o versiune virtuală a lumii reale ce vă permite să vă urmați aspirațiile politice, economice și militare și de a schimba cursul istoriei. Acest tutorial se referă la punctele menţionate de către Plato în filmul său introductiv. Familiarizați-vă cu pagina principală.

10 Steps In The New World
Icon adv uploadpic.png Pasul 2 - Încărcați-vă imaginea avatar

Pentru a debloca opțiunile din eRepublik veți avea nevoie de un anumit număr de puncte de experiență (PE) și cel mai ușor mod de a obține primele două PE este să vă încărcați imaginea cetățeanului dumneavoastră. Află cum îți poți încărca avatarul.

Icon adv idle.png Pasul 3 - Pagina de profil

Pe pagina de profil veți găsi toate informațiile despre cariera și biografia cetățeanului în eRepublik. Mai mulți indicatori cum ar fi sănătatea (wellness) și inventarul trebuie analizate atent pentru că sunt vitale pentru viața în eRepublik. Învață mai mult despre pagina de profil.

Icon adv buyfood.png Pasul 4 - Cumpără/Consumă mâncare

La fel ca in viața reală, oamenii din eRepublik trebuie să mănânce zilnic pentru a supraviețui. Poți obține mâncare de la piață. Mâncarea din inventar cu factorul de calitate cel mai ridicat este consumată automat o dată pe zi. Vezi mai multe detalii despre cumpărare și consumul pâinii.

Icon-adv-getajob.png Pasul 5 - Ia-ți un loc de muncă

Munca zilnică este esențială pentru că cetățeanul are nevoie de bani pentru a cumpăra produse. Vizitează marketul Human Resources (resurse umane) pentru a-ți găsi un loc de muncă. Află cum îți poți găsi o slujbă.

Icon-adv-work.png Pasul 6 - Lucrează

După ce îți găsești o slujbă trebuie să vizitezi sediul acesteia pentru a lucra. O să primești un salariu pentru fiecare zi în care lucrezi. Nu-ți face griji; munca este mult mai amuzantă în eRepublik decât în viața reală. Citește mai multe despre munca în eRepublik.

Icon adv train.png Pasul 7 - Antrenează-te

Să luptați în războaie pentru țara ta are o mare importanță în eRepublik. Ajutorul tău va atrage recunoștința concetățenilor în succesele repurtate de țara ta pe câmpul de luptă. Pentru a realiza un scor mai mare atunci când vă luptați, trebuie să vă antrenați zilnic. Citește mai mult cum te poți antrena.

Icon adv idle.png Pasul 8 - Schimbul monetar

În eRepublik poți schimba orice monedă (inclusiv Icon-gold.gif Gold) cu alte monede. Pentru a realiza acest lucru accesând Monetary market din secțiunea 'My places' în meniul principal. Învață mai mult despre schimbul valutar.

Icon adv fight.png Pasul 9 - Luptă pentru țara ta în eRepublik

Poți vedea în ce război sau război de rezistență este implicată țara ta în lista de pe pagina principală. După ce te-ai decis în ce bătălie vrei să lupți e suficient să dai click pe butonul 'Fight'. Învață mai multe despre sistemul militar.

Icon adv vote.png Pasul 10 - Votează în eRepublik

Sunt 3 tipuri de alegeri (prezidențiale, ale congresului și pentru partide) în eRepublik. Ele au loc lunar. Îți poți exprima votul în aceste alegeri dacă îndeplinești o serie de factori. Puteți să vă exprimați alegerea dumneavoastră după de ați puncte de experiență pentru nivelul 6. Învață mai multe despre politică.


V1 Menu

Tutoriale · Locaţiile mele · Pieţe · Info · Legile · Istorie · Comunitate