One:Tutorial (short version)/Svenska

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
ČeskoslovenštinaIcon-Czechoslovak.png
EestiIcon-Estonia.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
한글Icon-South Korea.png
LatviešuIcon-Latvia.png
LietuviųIcon-Lithuania.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
NederlandsIcon-Netherlands.png
NorskIcon-Norway.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
EspañolIcon-Spain.png
SvenskaIcon-Sweden.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Erepublik Logo v1.jpg

This page has been saved as historical information from V1.
This information is out of date and should not be used for current game play.

Steg för steg riktlinjer för nya användareSteg.

1 - Välkommen till eRepublik

eRepublik är en massiv flera spelare online, sociala nätverk och strategi webbläsare spelet: en spegel av den verkliga världen som gör att du kan följa din politiska, ekonomiska eller militära ambitioner och ändra historiens lopp. Bekanta dig med hemsidan.

De 10 stegen i den nya världen.
Steg 2 - Ladda upp din avatar-bild

För att låsa upp funktioner inom eRepublik behöver du ett visst antal erfarenhetspoäng (EP) och det snabbaste sättet att nå dina två första EP är att ladda upp en bild på din medborgare avatar. Ta reda på hur du lägger upp din avatar.

Steg 3 - Din profilsida

På din profilsida hittar du all information om din medborgarens karriär och biografi i eRepublik. Flera indikatorer såsom wellness och din inventering bör noga analyseras eftersom de är avgörande för din medborgarnas liv i eRepublik. Lär dig mer om din profil sida.

Steg 4 - Köp / konsumera livsmedel

Precis som i verkliga livet, din medborgare i eRepublik måste äta dagligen för att överleva. Du kan köpa livsmedel från marknaden, och sedan en gång om dagen av högsta kvalitet livsmedel enhet från din inventering automatiskt konsumeras.Se mer information om hur du köper / konsumerar maten enheter.

Steg 5 - Skaffa ett jobb

Arbeta dagligen är viktigt som medborgare behöver pengar för att köpa produkter. Besök personalavdelningen marknaden för att hitta ett jobb. Ta reda på hur du kan få ett jobb.

Steg 6 - Arbeta

När du hittar ett jobb, bör du besöka din huvudkontor för att arbeta. Du kommer att få en lön för varje dag fungerade och oroa dig inte, arbetar i eRepublik är roligare än i verkliga livet. Se mer information om att arbeta i eRepublik.

Steg 7 - Träna

Hjälpa landet i ett krig är mycket viktigt i eRepublik så kommer du att få ett erkännande av dina medmänniskor. För att uppnå en högre poäng när du slåss, bör du träna dagligen. Ta reda på hur du kan träna.

Steg 8 - växla pengar

I eRepublik du kan utbyta alla valutor (inklusive guld) med andra valutor. Du kan komplettera denna insats genom att gå till "Mitt platser"-fliken i huvudmenyn och sedan "monetära marknaden" knappen.Läs mer om den monetära marknaden.

Steg 9 - Kampen för ditt land i eRepublik

Du kan se om ditt land är inblandat i ett krig (ett motstånd krig också) genom att visa krig listan tillgänglig på hemsidan. När du bestämmer dig för vilken kamp bör du kämpa på, du bara klicka på "Kamp" knappen på sidan. Läs mer om det militära systemet.

Steg 10 - Omröstning i eRepublik

Det finns tre typer av val (presidentvalet, kongressvalet och parti val) i eRepublik som äger rum varje månad. Du har möjlighet att uttrycka dina val i dessa val om du fylla flera uppgifter. Läs mer om det politiska systemet.

Övrigt

Andra mycket bra tips är att gå med i eRepublik.se och att läsa följande texter. Ny i eRepublik?

Välkommen till eRepublik

Sen så uppmanar vi er till att ta kontakt med jbmalin som kan fixa er en "mästare", en persons som kan hjälpa er. Ni borde även kontakta Mentor Sverige som kan fortsätta hjälpa er till en viss del.

Dock så är det viktigaste av allt är att fråga gamla eRepublikvana medlemmar och att gå in på Sveriges officiella mIRC. Denna mIRC ligger på Quakenet och heter #erepublik.se, engelska kanalen är #erepublik .V1 Menu

Handledning · Mina platser · Marknader · One:Info · Regler · Historia · Samhälle