One:War games/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
RomânăIcon-Romania.png


Erepublik Logo v1.jpg

Această pagină a fost salvată ca date istorice ale V1
Aceste informații sunt învechite și nu ar trebui utilizate pentru versiunea curentă a jocului.

Jocurile de război sunt, pur și simplu, un aranjament în care războiul nu este serios. Ele sunt în general luptate între aliați neoficiali, cu o națiune mai slabă care atacă una mai puternică, astfel încât nici o regiune nu este de fapt cucerită în acest proces.

Beneficii

  • Cetățenii câștigă puncte de experiență de fiecare dată când luptă într-o bătălie.
  • Daunele pe care le fac cetățenii în jocurile de război sunt luate în considerare pentru gradul lor militar. Acest lucru, la rândul său, le permite să facă mai multe daune în viitor. Astfel, țările participante se vor descurca mai bine în războaie reale
  • În fiecare zi în care un cetățean se luptă, le permite să folosească spitalul din regiunea lor. Cetățenii sunt astfel capabili să mențină sănătatea cu ușurință prin limitarea numărului de lupte în timp ce utilizează un spital de înaltă calitate.
    • Exemplu: dacă un cetățean luptă de patru ori și apoi folosește un spital Q5, el iese cu 10 sănătate în plus față de când a început.
    • Acest lucru permite cetățenilor să mențină un nivel ridicat de sănătate. Companiile țării se bucură de o productivitate mai mare datorită faptului că au muncitori sănătoși. Cu alte cuvinte, jocurile de război pot ajuta economia.

Jocuri de război irlandeze

Acesta a fost un acord între Irlanda, SUA și națiunile aliate. A fost început pe 5 mai 2009, în urma realegerilor președintelui irlandez Nithraldur și președintelui american scrabman. Irlanda atacă în mod tradițional regiunea vecină Rhode Island, pe care SUA și 18 aliați din întreaga lume o apără cu ușurință.

Noile bătălii au început cu o rată medie una la fiecare trei zile aproximativ. Au fost 11 până în prezent. 440.000 de lupte au avut loc în acest proces, oferind peste 880.000 de experiență cetățenilor din întreaga lume. Se preconizează că efortul va fi costat peste 2.500 de aur doar din declarațiile de război și de luptă.

Cuyo War Games

Între Chile, Argentina, și 22 de națiuni aliate, aceste jocuri de război au început și pe 5 mai 2009. Chile atacă regiunea argentiniană Cuyo, care este ușor de apărat.

Au existat 18 bătălii până acum, care au avut loc puțin mai des decât jocurile de război irlandeze. Au avut loc peste 817.000 de lupte, impresionant având în vedere că s-au cheltuit 530 de aur pentru aranjare.

Jocuri de război din Asia de Sud-Est

Între Malaezia, Filipine, și multe alte națiuni, aceste jocuri de război au început în august 2009 și funcționează și astăzi.