One:Work/Македонски

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
ČeskoslovenštinaIcon-Czechoslovak.png
EestiIcon-Estonia.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
LatviešuIcon-Latvia.png
LietuviųIcon-Lithuania.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
NederlandsIcon-Netherlands.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Erepublik Logo v1.jpg

This page has been saved as historical information from V1.
This information is out of date and should not be used for current game play.


Здравје и термини поврзани со него

Здравје · Храна · Куќа · Болница · Подарок · Прва Помош · Тренирање · Работење · Генерален Директор · Војување · Билет · Смрт · Revive


Можете да влезете на страната за Работење преку советите на Платон или со кликање на линкот Компанија(Company) кој се наоѓа во паѓачкото мени "Мои места(My Places)" од главното мени.

Работење

Вработениот работи едноставно со кликање на кочето “Work(Работи)” .

За да може вработениот да работи претходно компанијата треба да има доволно пари за да го плати и да има суровини за производство на продукти(за производствените и градежните компании).

По кликање на копчето "Work(Работи)" :

  • Граѓаните ќе го видат финалниот резултат од нивната продуктивност како и порако со детални информации.
  • Продуктивноста се додава синџирот на производство на продуктот. Продукти ќе бидад создадени тогаш кога единиците се завршени.
  • Граѓаните ќе добиваат дневна плата минус даноците.
  • Граѓаните ќе добиваат 1 искуствен поен.
  • Ниво на вештина на граѓанинот во соодветнато поле на работа (градежништво, производство или обработка на суровини) ќе се зголеми.

Губиток на Здравје

По работење Вие ќе изгубите одреден износ на здравје еднаков на квалитето на компанијата во која работите. Новите играчи се советуваат да не работат во компании со повисоки квалитети додека не стекнат рутина во одржување на нивното здравје. Ако здравјето ви е помало од квалитетот на компанијата тогаш нема да ви биде дозволено да работите.

Исто така видете

Види во оваа секција од компаниската страна.

Други важни информации

За секои 30 денови во низа работење вие добивате “Hard worker" постигнување и "Rising:Treasure map".

Исто така видете


Back.gif Back to One:Tutorial (short version) page


V1 Menu

Водич · Мои места · Пазар · Информации · Правила · Историјат · Заедница