Pacifica (aleancë)

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
ItalianoIcon-Italy.png
РусскийIcon-Russia.png


PACIFICA
Flag of PACIFICA
Headquarters Icon-Russia.png Khabarovsk, Russia, Icon-USA.png Denver, USA
Secretary-General Icon-USA.png Wild Owl, Icon-Russia.png Syrin
Members 2

PACIFICA është një aleancë ushtarake e përbërë nga dy vendeve, Icon-Russia.png Rusia dhe Icon-USA.png Shtetet e Bashkuara të Amerikës, e krijuar më 19 qershor 2014 në zhvillimin e Bear dhe Paktit Eagle dy vendet vëllai kanë nënshkruar në nëntor 2012.

Formimi

Aleanca u njoftua zyrtarisht më 19 qershor, 2014 në media nga Aleanca Co-Sekretarit Wild Owl dhe ruse dhe USA Shteti presidentëve. ● Icon-Russia.png RussiaIcon-USA.png USA

Lidershipi

Shkurt 2014

Position Citizen
Alliance Co-Secretary Icon-USA.png Wild Owl, Icon-Russia.png Syrin

Karta

Vëllai kombet e eRussia dhe eUnited të Bashkuara të Amerikës kanë ndarë marrëdhëniet examplary që janë zili e shumë njerëz për një kohë të gjatë. Me marrëveshje të përbashkët, të dy vendet ranë dakord me këtë rast për të përmirësuar Ariun dhe Eagle Paktit të nëntorit 2012 për një Pacifica organizatë ndër-vend, për të promovuar më tej paqen dhe stabilitetin në domenin e tyre.

Të dy vendet duhet të bien dakord për të mbështetur njëri-tjetrin plotësisht, të pranojë anëtarë të rinj me marrëveshje të përbashkët dhe nuk luftojnë kundër aleatëve të njëri-tjetrit. Të dy kombet do të punojnë në një qasje të unifikuar për çështjet botërore si ata shikojnë për të luftuar sfidat në një eWORLD që ndryshon me shpejtësi.

nënshkruar, Presidenti eRussia: Hryushkin Aleksandr Presidenti EUSA: Molly Emma Aleancës Co-Sekretarët: Wild Owl, Syrin

References