Partnership/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png
edit

Speech balloon.png Nu este o caracteristică de joc

Această pagină conține elemente / concepte / idei care NU sunt caracteristici ale jocului eRepublik.

'Primul parteneriat jurnalistic a fost creat de Francis Hunyadi la 11 mai 2008. Există două tipuri de parteneriate în eJournalism.

Variante de parteneriat

  • 1: Doi sau mai mulți proprietari de ziare sunt de acord să împărtășească informații între ei și este anunțat oficial într-un articol. Partenerii nu trebuie să lucreze strâns împreună, semnarea unui astfel de acord este mai mult un semn de respect unul față de celălalt decât o relație puternică între ziare. Acest parteneriat este adesea numit un Parteneriat mai mic.
  • 2: Doi sau mai mulți proprietari de ziare sunt de acord să împărtășească informații între ei și este anunțat oficial într-un articol. Trebuie semnat de proprietari ca acord oficial. Unul dintre ziare devine o variantă a celuilalt, acest lucru este mai probabil să se întâmple dacă celălalt ziar provine dintr-o altă națiune. Modificările pentru ziarul partener includ logo-ul și schimbarea numelui. Proprietarii de ziare vor colabora strâns și vor împărtăși fiecare informație și eventual articol, din care partenerii vor alege pentru a publica în ziarul lor. Acest tip de parteneriat este, de asemenea, cunoscut sub numele de Parteneriat mai mare.