Political takeover/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
RomânăIcon-Romania.png

Definiție dicționar

Political Takeover (coup) - o lovitură, acțiune sau mișcare neașteptată de mare succes; o acțiune sau realizare inteligentă sau lașă, referitoare la sau care se referă la politica.

Definiție eRepublik

Preluare politică - Țară (lovitură de stat) - Când un grup foarte organizat dintr-o țară dens populată se mută într-o țară separată și câștigă puterea politică a țării respective prin câștigarea alegerilor. (La alegerile pentru președintele țării sau la alegerile din Congres)
Preluare politică - Partid (lovitură de stat) - Când un grup foarte organizat dintr-un partid de opoziție se mută într-un partid pentru a obține puterea politică depășind numărul membrilor partidului la alegeri. (În alegerile pentru președintele partidului)

Note suplimentare

Politica de preluare (abr. PTO) este o tactică făcută de comunitatea cu populație mare dintr-o țară pentru a prelua guvernul unei țări mai mici de către cetățeni migranți (numiți PTOers) din țara mai mare în țara mai mică și votează împotriva guvernului la alegerile generale.

Doar Indonezia a recunoscut că a susținut tactica, iar câțiva cetățeni din Pakistan au fost prinși vreodată făcând același lucru. Acesta a fost un subiect extrem de dezbătut, deoarece această tactică nu încalcă nici o regulă eRepublik.

Anti-Preluare politică (abr. ATO) sau Anti-Preluare este o tactică făcută pentru a preveni potențialul PTO. Poate apărea fie atunci când un candidat la PTO vine la alegeri, fie preventiv poate exista întotdeauna un candidat oficial sau candidați care participă la alegeri pentru a se asigura că nu are loc nicio încercare de PTO.

Unele exemple de preluări politice de țară

Preluări Beta

Coreea de Nord

Norvegia

Pagina principală: History of Norway#2010

Noua Zeelandă

Aotearoa - un partid format din PTOeri sârbi.

Emiratele Arabe Unite

ABOC, Un grup PTO format din ruși, condus de Cl4trap, ai căror membrii au furat mai mult de Icon-gold.gif 500 Aur din trezorerie și au susținut că cetățenii din Icon-United Arab Emirates.png EAU sunt utilizatori de conturi multiple.

Pakistan

Grupul numit Lazocrates sau oamenii din Lazocracy au atacat Pakistanul. Din păcate, au obținut 50% succes, întrucât toată trezoreria a fost împărțită în organizații și nu li s-a acordat acces.

Mai târziu, guvernul pakistanez a folosit dictatura și și a dat provinciilor sale în chirie. Acest lucru i-a menținut pe cei deja aflați în PTO să se alăture congresului și să accepte cererile de cetățenie pentru mai mulți semeni.

Încercare de preluare politică în Elveția

Cetățeanul român Cronoss a făcut conturi multiple în Elveția în septembrie 2012 și i-a ales în Congres votându-i cu alte conturi multiple. Apoi a folosit acele multi-conturi care se aflau în Congres pentru a-și acorda cetățenia elvețienă lui însuși și câtorva cetățeni români. Au făcut un partid numit The Others și mai târziu un UM cu același nume. În câteva luni, existau deja cel puțin 5 partide cu conturi multiple care deserveau PTO-urile. În octombrie 2012, conturile multiple din Congres au propus o Lege pentru a dona Flag-Switzerland.jpg 400,000 CHF din conturile țării către Fred and Barney (Organizația PTO-ers) cu câteva minute înainte ca toți actualii congresmeni să-și piardă statutul și nimeni nu a putut să voteze legea, cu excepția unui singur congresman (ikacar).

Această pierdere de fonduri a fost atât de devastatoare, încât guvernul elvețian a semnat un Plan cu trei puncte de nouă luni cu Slovenia are a spus că Slovenia va șterge Elveția de pe hartă în fiecare lună înainte de Alegerile pentru Congres, astfel încât PTO-urii să nu mai poată fura bani. PTO-urii au încercat să-l aleagă pe unul dintre ei {{DL|President|Președintele țării]], dar nu au reușit. De la începutul acestui PTO, guvernul elvețian a încercat neobosit să-i oprească pe Cronoss și pe The Others publicând articole pentru a arăta public răul PTO-urilor, coordonând votul la fiecare alegere, semnând tratate și acorduri etc.

Din păcate, puteau face puțin, deoarece Elveția are o populație mică și chiar mai puțini jucători activi și, pentru a adăuga la asta, mulți jucători activi au părăsit Elveția când a început criza. Cronoss a fost ales CP în martie 2013, deoarece opoziția sa nu a reușit să propună să candideze pe nimeni. Cronoss a semnat MPP cu țări inamice ale Elveției și a oprit comerțul cu aliații Elveției.

Mexic

La alegerile pentru congres din 25 februarie, au participat 19/20 polonezi. Unii oameni au crezut că sunt din Polonia, dar nimeni nu este sigur. Guvernul Poloniei nu a susținut această acțiune. În cele din urmă, congresmenii falși au luat aproximativ Icon-gold.gif 100 Aur și Flag-Mexico.jpg 80 000 MXN.

Preluarea partidului din Suedia

Partidul comunist suedez Arbetarepartiet MSAP a fost preluat la alegerile partidului din aprilie 2009 de către viitorul Neppoleons Nationalgarde condus de neppons. Cu toate acestea, partidul a fost înapoiat proprietarilor inițiali și mai târziu lovitura de stat a fost considerată ca un apel de trezire la politica suedeză.


Politică

Sistemul de votare · Alegerile din cadrul partidelor · Alegerile pentru Congres · Alegerile prezidentiale · Listele cu preşedinţii · Administrația țării