Politics/Shqip

From eRepublik Official Wiki
Jump to navigation Jump to search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
NederlandsIcon-Netherlands.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png
Tabela e Politikës në statistikat Vendi tregon statistikat politike për vendin.

Seksioni i Presidentit

President1.jpg

Ky pjesë tregon avatar presidentit aktual të vendit,nivel përvojë dhe emër përdoruesit.

Gjithashtu, ky seksion ka dy lidhje:

  • Kliko Rezultatet e Zgjedhjeve që ti shohësh rezultatet e zgjedhjeve presidenciale
  • Kliko Zgjedhjet e Ardhshme kliko që ti shohësh kandidatët për president

Seksioni i Titujve Politik

Ky seksion tregon qytetarëve të cilët kanë caktuar Tituj (janë ministra) në vend, bashkë me ta tregon nivelin,avatarin dhe ermi i përduruesit. Nëse nuk ka tituj asnjë titull nuk do të shfaqet

Seksioni i Kongresit

Seksioni Kongresi tregon listën e partive që kanë anëtarët e Kongresit. Për secilën palë, është shfaqur më poshtë:

  • Avatar partisë dhe emri
  • Përqindja e vendeve të Kongresit marrë nga pala
  • Numri i anëtarëve të Kongresit, shikohen si ikona gjelbërta.

Kliko "Rezultateve të Zgjedhjeve" për ti parë rezultatet e zgjedhjeve të fundit të kongresit.

Back.gif Ktheu tek faqja My country


Politika

Sistemi i Votimit · Zgjedhjet partiake · Zgjedhjet për Kongres · Zgjedhjet për President · Lista e Presidentëve të botës · Administrimi i Shtetit