Predsjednički kandidat

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Propose Presidential Candidate.jpg

Nalazi se na početnoj stranici stranke i dostupno je jedino predsjedniku stranke.

Nakon što tome pristupi, predsjednik stranke će imati na raspolaganju prozor za pretraživanje, gdje može tražiti sve građane unutar države koji imaju mogućnost postati predsjednikom države (XP razina 18 – minimalno 410 bodova iskustva).

Rezultati pretraživanja biti će navedeni abecednim redom a kod svakog člana stranke će se pojaviti i njegov/njezin nivo iskustva zajednom sa pripadajućim avatarom. Korisničko ime građana u rezultatima pretraživanje moći će se kliknuti. Na klik, građanin će se smatrati predsjedničkim kandidatom te stranke. Prozor koji će se otvoriti će također imati i gumb 'Odustani'. Kada je građanin izabran i predložen za predsjedničkog kandidata, automatski će se pojaviti početnoj stranici stranke u dijelu „Naš sljedeći kandidat“.

Nakon što je kandidat izabran, šalje mu se obavijest („Predsjednik ... odlučio vas je podržati na sljedećim predsjedničkim izborima.“)

Predsjednik stranke može postaviti/promjeniti predsjedničkog kandidata poslije sedmog u mjesecu (počevši u 00:00) pa sve do drugog u idućem mjesecu (zaključno sa 23:59 na taj dan).


Back.gif Vrati se na stranicu Stranka


Politika

Sustav glasovanja · Stranački izbori · Parlamentarni izbori · Predsjednički izbori · Popis trenutnih predsjednika · Državna administracija