Punainen Yhteisrintama/Suomi

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
SuomiIcon-Finland.pngPunainen Yhteisrintama

Unknown Party

Yhteisö
Valtio Flag-Finland.jpg Finland
Lyhenne PY
Keskustelu Forum link
Värit Punainen ja musta
Hajoaminen 2010
Politiikka
Eduskunta 0 /40 seats, 0%
Suuntautuminen Äärivasemmisto
Ideologia Anarkismi

Mikä on Punainen Yhteisrintama?

Punainen Yhteisrintama on eSuomen vasemmiston keskittymä, joka muodostui Red Jihadista ja Suomen Punainen Puolueesta. Se pyrkii vastustamaan varsin oikeisto-mielistä politiikkaa eSuomessa. Punainen Yhteisrintama vastustaa imperialismia ja kapitalismia ja täten pyrkii perustamaan kommuuneja ja voitoitta toimivia tehtaita. Punainen Yhteisrintama kuuluu kansainväliseen Internationaleen, joka yhdistää vasemmistopuolueita kaikkialla eMaailmassa.

Punaisen Yhteisrintaman kaaduttua vasemmistolaisuus katosi lähes kokonaan eSuomesta.

No mitä se sitten tekee ja miten?

Punainen Yhteisrintama vastustaa imperialistisia sotia ja niihin ryhtymistä. Punainen Yhteisrintama myös pyrkii kitkemään kapitalismin ikeen eSuomesta ja pyrkii perustamaan useita tehtaita, sekä kommuuneja tarjoamaan halpoja tuotteita työntekijöille. Lopullisena tavoitteena heillä on luoda eSuomeen pysyvä kommuunipohjainen talous. Punainen Yhteisrintama pyrkii myöskin vähentämään eSuomen verotusta.

Punainen Yhteisrintama hyväksyy yrittäjyyden, jos yrittäjän tehtaat toimivat puolueen tavoitteiden mukaisesti, eli tarjoavat kansalle halpoja tuotteita kuitenkaan työntekijöiden palkkoja polkematta. Punainen Yhteisrintama toteuttaa aatettaan puolueen omilla tehtailla, jotka toimivat voitoitta ja vapaaehtoisvoimin. Myös puolue ylläpitää kommuuneja, joiden työntekijät saavat minimipalkkaa, mutta korvaukseksi tästä he saavat kaiken tarvitsemansa, eli aseita ja ruokaa. Punainen Yhteisrintama antaa myös jäsenilleen helpomman tavan vaikuttaa suoran demokratian avulla.

Puheenjohtajat

Vuosi Päivämäärä Puheenjohtaja
2010
12 Maaliskuu Erech
15 Maaliskuu Zesmaster2
3 Huhtikuu kaller
15 Huhtikuu Erius
26 Huhtikuu kaller
15 Toukokuu Jasca
15 Kesäkuu Jasca

Nykyiset tehtaat ja kommuunit

  • Kansan ruoka 1 Kommuuni
  • Throw a brick
  • Kansan lahjat
  • Kansan aseet Kommuuni
  • Kansan vilja
  • Kansan ruoka 2
  • Kansan Ruoka 3