Rajoni

From eRepublik Official Wiki
Jump to navigation Jump to search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
NederlandsIcon-Netherlands.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.pngShteteteRepublik janë të ndarë në rajone. Ju mund të shikoni rajonet të cilët i posedon një shtet në faqen e Shoqërisë.

Rajonet kanë resurse të veçanta. Ata gjithashtu kanë edhe një fushbetejë, ku ndërtohen ndërtesa të ndryshme si sistemet e mbrojtjes dhe spitalet. Rajonet kanë rol vendimtar për përcaktimin e Parlamentit.

Detajet e rajonit

Region top.png

Kur klikoni në Detajet, pranë emrit të rajonit, faqja e detajeve të rajonit do t'ju paraqesë të dhënat në vijim:

  • Emri i rajonit
  • Lidhja për në faqen wiki të rajonit
  • Butoni për kthimin tek faqja e Shoqërisë së shtetit
  • Seksioni i popullsisë - tregon numrin e qytetarëve

Ndërtimet

Region constructions.png

Seksioni i ndërtimeve tregon nëse rajoni ka spitale dhe/ose sisteme të mbrojtjes.

Produktiviteti

Seksioni i produktivitetit tregon se çfarë materialesh të papërpunuara ka rajoni.

Ky rajon është i përshtatshëm për ferma.

Fqinjët

Seksioni i fqinjëve paraqet listën se me cilat rajone kufizohet një rajon, së bashku me lidhje tek këto rajone. Emri i shtetit dhe flamuri i tij do t'ju tregojnë se kush ështue pronari i rajonit.

Ky rajon kufizohet me katër shtete të ndryshme.

Shiko dhe

  • Fushëbeteja - Shtetet mund të luftojnë për kontrollin e rajonit
  • Kryeqyteti - Disa rajone mund të jenë më të veçantë se të tjerët
  • Rezistenca - Nësë një shtet e pushton një rajon, që nuk është origjinalisht i tiji, atëherë luftëtarë të dedikuar mund ta çlirojnë dhe t'ia kthejnë shtetit amë


Back.gif Ktheu tek faqja Shoqëria