eRepublik Rising

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ItalianoIcon-Italy.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png


Erepublik-rising-logo.jpg
Icon-eRepublik Rising.png eRepublik Rising este cea de-a doua versiune reală (V2) a eRepublik și a înlocuit-o pe V1 pe data de 7 iulie 2010. La rândul său, a fost înlocuită cu versiunea 3 (V3) pe data de27 septembrie 2010[1].

Descriere

Icon-eRepublik Rising.png eRepublik Rising a fost creată pentru a adăuga mai multe module la joc. În ziua 956, au fost adăugate: o luptă pe bază de turnuri, capacitatea de personalizare a produselor, un nou sistem de gestionare a timpului și multe altele. Multe dintre aceste module au fost eliminate ulterior.

Caracteristici eliminate

Lista de mai jos este lista de caracteristici specifice pentru Icon-eRepublik Rising.png eRepublik Rising care au fost ulterior eliminate.

Managementul timpului

Pagina principală: Rising:Time management
Timemannagement.png
În Icon-eRepublik Rising.png eRepublik Rising a existat un sistem de gestionare a timpului care a fost configurat pentru: Muncă, Instruire, Studiere și petrecere a timpului liber.

Uptown

Pagina principală: Rising:Uptown
Uptown.jpg

Uptown a fost prima opțiune din meniul "Locurile mele". Ați putut accesa paginile Companiei, Locații de instruire, Bibliotecă și cartier rezidențial din această zonă. Zonele disponibile din meniul Uptown au contribuit la susținerea cetățeanului prin avansarea lui în abilități de lucru, abilități militare, fericire sau permițându-i să câștige bani.


Bibliotecă și profesie

Pagini principale: Rising:Library e Rising:Professions
Library.png

Biblioteca a ajutat cetățenii să studieze. Studierea ducea la scăderea sănătății și fericirii cetățenilor, dar le-a mărit nivelul calificării.

Studierea a crescut abilitatea unei profesii, la alegerea cetățeanului. Cetățeanul putea studia o profesie timp de cel puțin două ore și un maxim de 12 ore. Cetățeanul putea alege să studieze fie pentru o profesie, fie pentru mai multe profesii, însă cetățeanul nu putea să studieze o profesie de două ori pe zi.


Cartier rezidențial și fericirea

Residential district.png

După o zi grea de muncă, de studiu sau de pregătire, fericirea cetățenilor ar putea fi scăzută. Cartierul rezidențial a fost un loc unde puteți să vă relaxați și să vă măriți fericirea.

Limita a fost de a petrece cel mult 12 ore pentru relaxare. Dacă un cetățean dorea să se relaxeze, trebuie să folosească cartierul rezidențial cel puțin o oră. Fericirea creștea cu 1 punct pentru fiecare oră petrecută de cetățeni în cartierul rezidențial. Cetățeanul putea alege un booster pentru a putea să se relaxeze. Boosterele creșteau cantitatea de fericire primită.


Downtown

Pagina principală: Rising:Downtown
The Downtown screen

Downtown a fost cea de-a doua opțiune din meniul "Locurile mele". Puteați accesa partidul, ziarul, statisticile țării, Camere de chat, Organizația și agina Agentiei de publicitate din această zonă.


Agentia de publicitate

Pagina principală: Rising:Advertising agency

Locul unde puteți face publicitate articolelor dvs..

Opoziția față de eRepublik Rising

Mulți jucători din joc au raportat că "versiunea 2" a eRepublik reprezintă o scădere masivă a calității în comparație cu precedenta V1. Acest lucru se datorează percepției constante de "flip flop" a administratorilor asupra oricăror decizii și faptul că poziția lor în bătăliile care își depășesc timpul, variază în funcție de ce zi este.