Rising:Company (presentation page)/Македонски

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
БеларускаяIcon-Belarus.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
فارسیIcon-Iran2.png
SuomiIcon-Finland.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
LietuviųIcon-Lithuania.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
PolskiIcon-Poland.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
СрпскиIcon-Serbia.png
TürkçeIcon-Turkey.png


Erepublik-rising-logo.jpg

This page has been saved as historical information from Rising.
This information is out of date and should not be used for current game play.

Ова е страница во која ќе се запознаете со компанијата. Вие ќе бидете во можност да видите разни информации за компанија врз основа на гледање на информации, вработен или Генералниот менаџер на компанијата.

Информации за компанија

Наслов

 • Лого на компанија
 • Име на компанија
 • Генерален менаџер
 • Локација (Држава и регион)
 • Прилагодување на продуктите во компанијата

Залиха

 • Ја прикажува залихата на претпријатието
 • Ја прикажува состојбата на идното производство

Суровини

 • Ова е само за компаниите на кои им се потребни суровини за нивното производство.
 • Кажува какви и колку суровини се употребени за изработка на производите и колку има на залиха.
 • Ако сте логирани како организација имате линк „Донирај“ кој може да се употреби за да се донираат суровини.

Состојба на производството и вработени

 • Ја прикажува производствената состојба на следниот производ
 • Го прикажува моменталниот број на вработени и препорачаниот број на вработени
 • Ги прикажува копчињата на вработените кои што ве носат до страницата за нивните детали.

Пазарни понуди

 • Ги прикажува лиценците кои што компанијата ги поседува, бројот на продукти на пазарот, и цена на секој производ одделно.
 • Клик Icon btn go to marketplace.png за да ги видиш понудите на пазарот

Генерален менаџер

Icon general manager.gif Генералниот менаџер, кој може да биде организација или граѓанин, управува со работата на друштвото и има дополнителни опции.

Наслов
General Manager options

Само Генералниот менаџер Ги има следниве опции:

 • Icon btn quality upgrade.png Дизањирање на производ
 • Icon btn manage company.png Управување со компанијата (кликни за да ги видиш Опциите)

Забелешка: Компаниите можат да се пренесуваат единствено преку продажба.

На врвот
Company top Rising.png
 • Финансии
  • Прикажува колкава количина на домашна валута компанијата поседува.
  • Линкот „Manage accounts“ ве води до страната со финансии.
 • Суровини
  • Линкот „Buy raw materials“ ве води на пазарот
  • Ако сте организација, ќе го гледате и линкот „Donate“.

Вработени

 • Можете да управувате со понудите за работа од страната за управување со вработените.
Понуди на пазарот
Market Offers
 • Можете да управувате со понудите на пазарот
 • Кога ќе притиснете "Sell products here", морате да ги внесите:
  • Количината на производите
  • Цената на производите
 • Ако сакате да избришите постоечка понуда, притиснете го копчетоIcon btn delete offer.png.
 • Buy market license - Купете лиценца за пазар (изнесува: Icon-gold.gif 5/20 Златo)


Исто така видете