Zbritja

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БеларускаяIcon-Belarus.png
中文(简体)Icon-China.png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
ItalianoIcon-Italy.png
МакедонскиIcon-North Macedonia.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Zbritja është një funksion që qytetarët mund të përdorin për të kthehet efektet e përmirësimit kompani. Kur ul qytetarëve një kompani ai / ajo do të kthehet me shumën prej 50% të kostos së përmirësimit.

Si ta zbresin një kompani

Qytetarët mund të kompanive të degraduar duke klikuar Icon upgrade.png butonin tek Vendet e Mia pastaj kliko Icon upgrade.png butonin tjeter të kompanisë që ata duan për të degraduar dhe pastaj duke klikuar Downgradeo.png butonin nën cilësinë që ata duan për të degraduar e kompanisë për të.Zbritjen cilësia Kompania është gjithashtu e mundur nga të njëjtën faqe

Shënim: Vetëm ushqimi dhe kompanitë e armëve mund të përmirësohet / reduktohen.

Sa i madh është zbritja

Shuma e rimbursimit varet nga dy gjëra: Dallimi në mes të cilësisë aktuale dhe cilësinë e dëshiruar.Shuma prej goldi kthehet është deklaruar gjithmonë në faqen e "përmirësuar kompanisë".

Kompania Q7

Nga Q7 to Q6 Nga Q7 to Q5 Nga Q7 to Q4 Nga Q7 to Q3 Nga Q7 to Q2 Nga Q7 to Q1
Icon - Gold.gif 225 Ar Icon - Gold.gif 425 Ar Icon - Gold.gif 525 Ar Icon - Gold.gif 575 Ar Icon - Gold.gif 600 Ar Icon - Gold.gif 610 Ar

Kompania Q6

Nga Q6 to Q5 Nga Q6 to Q4 Nga Q6 to Q3 Nga Q6 to Q2 Nga Q6 to Q1
Icon - Gold.gif 200 Ar Icon - Gold.gif 300 Ar Icon - Gold.gif 350 Ar Icon - Gold.gif 375 Ar Icon - Gold.gif 385 Ar


Kompania Q5

Nga Q5 to Q4 Nga Q5 to Q3 Nga Q5 to Q2 Nga Q5 to Q1
Icon - Gold.gif 100 Ar Icon - Gold.gif 150 Ar Icon - Gold.gif 175 Ar Icon - Gold.gif 185 Ar


Kompania Q4

Nga Q4 to Q3 Nga Q4 to Q2 Nga Q4 to Q1
Icon - Gold.gif 50 Ar Icon - Gold.gif 75 Ar Icon - Gold.gif 85 Ar

Kompania Q3

Nga Q3 to Q2 Nga Q3 to Q1
Icon - Gold.gif 25 Ar Icon - Gold.gif 35 Ar

Kompania Q2

Nga Q2 to Q1
Icon - Gold.gif 10 Ar

Shënim: Për çmimet e kompanive krejtësisht shpërbërjen ju lutem referojuni për të shpërndarë faqe.

Shiko edhe këtë


Back.gif Ktheu tek faqja Customization level upgrade