Rising:Fight/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
RomânăIcon-Romania.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Erepublik-rising-logo.jpg

Această pagină a fost salvată ca date istorice ale versiunii Rising.
Aceste informații sunt învechite și nu ar trebui utilizate pentru versiunea curentă a jocului.

Lupta este un proces care poate fi făcut de orice cont de cetățean din câmpul de luptă. Cetățenii care au un nivel 6 sau mai mare și au o sănătate de 40 sau mai mare pot lupta.

Pregătiri

Deși este posibil să intrați pe câmpul de luptă neînarmat, este recomandat să cumpărați mai întâi o armă, deoarece o armă vă va crește semnificativ șansele de a câștiga o bătălie. Pentru a cumpăra o armă, accesați piața, selectați tipul de armă pe care doriți să o cumpărați, introduceți cantitatea de arme pe care doriți să o cumpărați și faceți clic pe cumpărare.

Găsirea unei bătălii

Battleground.png

Puteți găsi o bătălie în care puteți lupta din lista războaielor. Există, de asemenea, o pagină specială care vă spune bătăliile la care puteți participa. Se numește "Bătălii în care poți lupta". Poți găsi această pagină după ce ți-ai terminat toate sarcinile sau făcând clic aici.

De asemenea, dacă țara dvs. publică ordine de luptă, puteți găsi și o luptă de acolo.

Din secțiunea centrul orașului, după ce ați finalizat cele 4 sarcini zilnice, veți putea face clic pe o opțiune care vă va duce la Câmpul de luptă. Dacă nu există bătălii în care țara dvs. este implicată, va fi afișat următorul mesaj:

În acest moment nu există bătălii pe care să le poți purta. Vă rugăm să consultați pagina de pornire, poate găsiți câteva articole interesante de citit.

Alăturarea la luptă

Select weapon.jpg

După ce ai o armă și ai găsit o bătălie la care poți participa, trebuie să te alături ei. Poți să te alături unei bătălii numai dacă este rândul țării tale. Deci, dacă este rândul oponenților, trebuie să aștepți până vine rândul tău.

Când este rândul țării dvs., puteți să vă deplasați într-o luptă apăsând butonul "Alăturați-vă luptei" (sau butonul Redistribuiți dacă ați luptat anterior în acea luptă). După aceea jocul îți cere să alegi o armă. Alegeți o armă din inventar și apăsați "Utilizați arma".

Când arma este selectată, trebuie să alegeți pe ce dală doriți să luptați. Puteți să vă alăturați oricărei ținte, atât timp cât sunt îndeplinite următoarele condiții:

 1. tipul de armă selectat este permis să se desfășoare pe terenul acelei dalee (de ex., dacă arma selectată este un tanc, nu veți putea să o instalați pe nici o dală de apă)
 2. dala este ocupată de țara dvs.
 3. dala nu este adiacentă unei dale inamice ocupate de cel puțin un inamic

Alegeți o dală apăsând-o. După aceea, puteți începe lupta.

Lupta

Dale mobile.

Bătălia se bazează pe rând. Părțile atacante și apărătoare dintr-o luptă se schimbă la rândul lor în mișcare și luptă unul împotriva celuilalt.

Mișcându-se pe un câmp de luptă

Battle move.png

Pentru a putea ataca pe cineva, trebuie să vă deplasați la o dală de lângă dala pe care doriți să o atacați. Diferite unități au diferite tipuri de capacități de mișcare. De exemplu, numai unitățile aeriene se pot deplasa pe dale de apă și numai unitățile aeriene pot muta 3 dale pe tură. Prin urmare, trebuie să luați în considerare terenul pe care arma dvs. îl poate traversa atunci când începeți să vă mișcați și câte dale se poate deplasa tipul de armă pe rotație, în timp ce vă mișcați pe dale.

Pentru a vă deplasa, apăsați butonul Mutare din comenzi când este rândul țării dvs. Veți putea apoi să vedeți dalele în care vă puteți muta. Alegeți una făcând clic pe ea. Faceți acest lucru de câte ori aveți nevoie (sau puteți).

Atac

Battle attack.png Când vă aflați pe o dală, lângă un inamic, aveți posibilitatea să atacați. Pentru a face acest lucru, trebuie să faceți clic pe butonul de atac din controale. După ce apăsați butonul de atac, alegeți o dală unde doriți să atacați făcând clic pe ea. După ce ați ales o dală, va apărea un popup care vă va arăta opțiunile de atac.
Choosing an opponent

Alegerea unei ținte

Veți vedea o listă cu maximum 5 soldați pe care îi puteți ataca. Lista vă va spune numele soldaților, tipul unității, abilitățile, gradul militar și starea de sănătate. Veți vedea și avatarul inamicului. Când faceți clic pe inamic pe care doriți să îl provocați, acesta va apărea în partea de sus a ecranului, unde vă puteți compara pe dvs. și pe adversar. Vei putea vedea atacul tău și al lui / ea lovit schimbând și intervalul de daune, împreună cu aceleași atribute pe care le-ai văzut în lista inamicului.

După ce ați ales inamicul pe care doriți să-l atacați, trebuie să alegeți un booster.

Alegerea unui booster

Puteți alege dintre 5 boostere diferite. Acestea vă oferă diferite tipuri de bonusuri:

Nume Preț Efect
Vedere telescopică Icon-gold.gif 0 Aur +1 Atac
Grenadă de mână Icon-gold.gif 0.19 Aur +5 Daune produse
Muniție de înaltă densitate Icon-gold.gif 0.49 Aur +20% Daune produse
Armură ușoară Icon-gold.gif 0.99 Aur -25 % Daune primite
Lansator de rachete Icon-gold.gif 1.49 Aur +20 Daune produse
Plasați cursorul peste booster pentru a vedea informații mai detaliate

Alegerea opțiunilor de atac

Puteți alege între un mod inamic și unul berserker. Dacă alegeți un inamic, veți lupta doar împotriva adversarului pe care l-ați ales. Dar dacă alegeți Go berserk, după ce ați învins primul inamic (cel pe care l-ați ales) veți ataca un al doilea inamic. Veți continua să atacați până când veți fi învinși sau până când veți rămâne fără dușmani. Boosterul ales va afecta doar prima luptă.

După ce ați terminat, apăsați butonul Set atac și atacul este setat. De asemenea, vă puteți anula planurile de atac apăsând Nu ataca. Puteți modifica atacul atâta timp cât vă vine rândul. Când se termină rândul, veți vedea rezultatele.

Fiecare "rundă" durează maximum 1 minut 50 secunde (110 secunde).

Controale de atac

Apărarea

Battle defend.png Când este rândul țării tale, te poți apăra împotriva atacurilor alegând un booster. Nu vă puteți mișca, retrage sau ataca în timp ce vă apărați. Apăsați butonul de apărare dacă doriți să setați un amplificator de protecție. Booster-urile sunt la fel ca în timpul atacului. Cu toate acestea, nu trebuie să alegeți un booster, dacă nu doriți să-l utilizați. Dacă niciun inamic nu te atacă, aurul cheltuit pe booster îți va fi returnat.

PvP

Narațiunea luptei.

Cum se întâmplă?

Tu și adversarul tău vă atacați unul pe celălalt. În primul rând, atacatorul este ales aleatoriu, cu șanse de 60% ca el să fie inițiatorul. O rundă se termină după ce atacatorul a lovit sau a ratat apărătorul. Dacă atacatorul a lovit și nu a ratat, atacatorul va provoca daunele apărătorului. Dacă a ratat, rândul se va termina. Când se termină rândul:

 • Dacă sănătatea apărătorului este peste 20, începe următoarea tură, cu rolurile de atacator și apărător inversate.
 • Dacă sănătatea apărătorului este sub 20, atunci lupta s-a încheiat și atacatorul este ales ca învingător, iar apărătorul revine.

Narativ

Veți vedea lupta ca pe un format de poveste unde puteți vedea bătălia în mai multe detalii.

Efecte

După încheierea bătăliei, următorul lucru se va întâmpla părților. Dacă se aflau în zona de efect a unui spital controlat de echipa lor, vor primi o cantitate mică de sănătate de acolo (nu mai mult decât au pierdut în timpul luptei). Arma lor va pierde, de asemenea, durabilitatea.

Câștigător

Câștigătorul:

 • va primi puncte de abilitate și de rang;
 • va avea sănătatea lor scăzută la nivelul la care a coborât în luptă;
 • se va muta pe dala pe care a atacat-o dacă nu există alți dușmani și unitatea sa se poate deplasa acolo;

Pierzător

Pierzătorul:

 • va primi puncte de abilitate
 • sănătatea va fi crescută la 20;
  • sănătatea sa va fi crescută la 70 de trei ori / 24 de ore;
 • va fi scos de pe câmpul de luptă (el / ea poate reataca la rândul său);

Mai multe unități care atacă aceeași țintă

Se poate întâmpla ca mai multe unități din partea ta să aleagă să atace același inamic. În acest caz, o singură unitate poate ataca inamicul dat, ales aleatoriu. Dacă unitatea dvs. nu este aleasă, atunci unitatea dvs. nu va lupta, ci se va deplasa din dală în țintă; după luptă dacă nu vor mai rămâne inamici. După aceea, primești +5 puncte de calificare, +2 puncte de rang și -5 sănătate pentru participare.

Calculatoare

eAnalytics Calculator de lupte

Vewi si