Menaxheri i Përgjithshëm

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
FrançaisIcon-France.png
עבריתIcon-Israel.png
ItalianoIcon-Italy.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
RomânăIcon-Romania.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png


Erepublik-rising-logo.jpg

This page has been saved as historical information from Rising.
This information is out of date and should not be used for current game play.


HomepageMy landCompanyTraining groundsPartyNewspaperOrganizationCountry administrationChat roomsAdvertising agencyMarketMarketplaceMonetary marketJob marketCompanyRankingsInfoCountry statsWars listWorld mapCommunityInvite friendsElectionsNewsBadgesForumWikiGold and ExtrasMain menu (clickable)

Një Menaxher i Përgjithshëm i një kompanie është pronari i saj.

Të bëhet një menaxher i përgjithshëm, ju duhet të blini ose të krijojnë një biznes. Organizatat mund të shërbejë gjithashtu si Menaxherët e Përgjithshme, por ata nuk mund të krijojnë apo të blejnë kompani.

Menaxherët e përgjithshme mund të punojnë në kompanitë që ata zotërojnë. Për ta bërë këtë ju duhet të shkoni në vendet e mia - Kompania dhe shtypni "Puna si menaxher" button. Kur punon si menaxher, ju do të punojnë si ju jeni një punonjës. Megjithatë ju do të humbni 10 pikë e shëndetit kur punon si menaxher dhe ju nuk do të merrni pagë sa ju jeni pronar i kompanisë. Megjithatë ata nuk mund të jetë një punonjës në kompanitë që ata zotërojnë.

Menaxherët e përgjithshme kanë opsione shtesë në kompani (faqe prezantim) që mundësojnë ata për të postoni punë, menaxhojnë punonjësit, shesin mallra, dhe blerjen e lëndëve të para.

Shiko edhe kete


Professions

Architect · Builder · Carpenter · Engineer · Fitter · Harvester · Marketing manager · Mechanic · Producer · Project manager · Technician