Rising:Gold mines/Shqip

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
ItalianoIcon-Italy.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
RomânăIcon-Romania.png
СрпскиIcon-Serbia.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png
 • Çdo minier e goldit do të përmbaj Icon - Gold.gif 100.000 Ar}
 • Nëse vendi juaj shtetësinë zotëron një minierë, ju mund të shqyrtojë atë ditë dhe për të gjetur një sasi e ndryshueshme e Gold
 • Miniera mund të hulumtohen deri Gold është varfëruar

Konkurenca e Gold Minierës

 • Miniera e Gold Konkursi është i bazuar në një renditje të re: Dëmtimi Shtetësia
 • Pesë vendet do të marrin një minierë ari bazuar në një garë të mbajtur për 7 ditë në mes të ditës dhe 1952 Dita 1958
 • Gjatë kësaj periudhe, kur ju luftojnë në QDO betejë (edhe në qoftë se vendi juaj shtetësia nuk është i përfshirë në të) dëmtimi juaj do të shtohet në renditje si dëmin e bërë nga vendi juaj shtetësisë
 • Në këtë renditje, bota është ndarë në 5 fusha kryesore: Evropë, Azi, Amerikë, Afrikë dhe Oqeani
 • Vendi me dëmin më të lartë nga çdo zonë kryesore fiton konkursin dhe për këtë arsye një minierë goldi
 • Minierat do të jepen brenda 24 orëve pas përfundimit të konkursit
 • Minierat do të jetë e vendosur në kryeqytetin e jetës reale të vendeve fituese

Ku mund ta shoh minieren e goldit

 • Të Miniera Gold do të paraqiten në faqen e vendit të vendeve që e vet nga 5 Minierave Gold, dhe nga këtu ju mund të kontrolloni Gold mbetur në minierë
 • Njëjti informacion është në dispozicion në faqen e rajoneve me një minierë goldi
 • Të Miniera Gold do të jetë i dukshëm në hartë, me 3 ikona të ndryshme në varësi të depozitimit e mbetur Gold në minierë

Miniera goldi - Si mund ta eksploruar atë

 • Një qytetar mund të eksplorojnë Miniera në qoftë se vendi i tij ka [Citizenship/Shqip|shtetësinë]] një rajon me një minierë goldi
 • Një qytetar mund të eksplorojnë minierë ari e përditshme, me koston e Energjisë vetëm 10, duke shkuar në vende të mia
 • Në vendet e mia nuk do të jetë një "Explorer" buttonin cila mund të përdoret një herë në ditë. Pas duke e përdorur atë, qytetari merr një shumë të ndryshueshëm të Gold, ndërmjet Icon - Gold.gif 0.3 Ar GOLD dhe Icon - Gold.gif 40 Ar Gold
 • Kur një qytetar eksploron minierë ari, sasinë e arit që ai merr është tërhequr nga depozita minierë goldi
 • Kur një qytetar eksploron minierë goldi, vendi merr Icon - Gold.gif 0.1 Ar për çdo eksplorim, pa marrë parasysh se çfarë qytetari marrë
 • Shuma që shkon në vend është tërhequr edhe nga depozitimi minierë goldi
 • Nëse një vend zotëron dy ose më shumë miniera ari, depozitimin e Minierave Gold është cumulated
 • Nëse një vend zotëron dy ose më shumë miniera ari, depozitimin e Minierave Gold është cumulated
 • Nëse vendi ka dy ose më shumë miniera ari, Gold tërhiqet në çdo eksplorim është e ndarë në mënyrë të barabartë në mes të Minierave Gold
 • Shuma e marrë nga qytetarët dhe vendet në çdo eksplorim nuk është ndikuar nga numri i Minierave në pronësi
 • Një qytetar mund të eksplorojnë minave nëse ai/ajo ka të paktën 22

Airstrike

 • Rajonet me miniera ari mund të sulmuar direkt nëpërmjet airstrike, ashtu si çdo rajon tjetër (për sa kohë që kushtet për nisjen e airstrike janë plotësuar).
 • Miniera e goldit mund të hulumtohen edhe në qoftë se nuk ka asnjë rrugë transporti në kryeqytet.