Rising:Hospital/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
PolskiIcon-Poland.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Erepublik-rising-logo.jpg

Această pagină a fost salvată ca date istorice ale versiunii Rising.
Aceste informații sunt învechite și nu ar trebui utilizate pentru versiunea curentă a jocului.

Icon - Hospital.jpg Un spital este folosit pentru a spori sănătatea soldaților care se luptă în lupte. Spitalele nu sunt destinate celor care nu se luptă în momentul respectiv.

Spitalele sunt create de companii producătoare care folosesc piatră. Acestea pot fi achiziționate doar cu o propunere a președintelui de țară, cu aprobarea congresului. Acestea sunt apoi plasate într-o regiune la alegerea specificată de președinte.

Componente

Un spital este format din trei componente:acoperișuri, pereți și ambulanțe. Acoperișul unui spital determină cât de multă sănătate / rundă pot primi soldații atunci când se luptă, în timp ce pereții acestuia determină cantitatea maximă de sănătate pe care un spital o poate oferi înainte de distrugere. Ambulanțele determină „zona de efect”.

Cum să folosești un spital?

Când luptați în luptă, veți folosi automat spitalul dacă:

  • Ești dislocat
  • Te afli în zona de efect a spitalului
  • Spitalul este controlat de țara ta

Cea mai mare cantitate de sănătate pe care o puteți primi depinde de acoperișul spitalului. Puteți să vă întoarceți sănătatea doar la nivelul la care a fost când ați fost „dislocat” ultima dată pe câmpul de luptă.

Examplu: Aveți 80 de sănătate atunci când vă deplasați. Sănătatea dvs. va fi crescută la cel mult 80.

Dacă pierzi o luptă, vei fi vindecat dacă te afli în zona de efect a unui spital. Când vă deplasezi, limita spitalului vă poate vindeca cel mult va fi sănătatea dvs. actuală.

Durabilitate

Durabilitatea unui spital este măsurată de bugetul său de sănătate. Bugetul de sănătate reprezintă suma maximă de sănătate pe care un spital o poate oferi tuturor soldaților săi înainte de a dispărea de pe hartă. Dacă pereții au 100 CP, spitalul poate oferi 250.000 de puncte de sănătate.

Dacă bugetul de sănătate este scăzut și există mai multe unități în zona de efect decât poate vindeca spitalul, restul bugetului de sănătate este împărțit la numărul de unități din zona de efect, iar sănătatea rezultată este distribuită uniform unităților. După aceea clădirea dispare.

Constructions

Icon - Stone.pngPiatra este necesară pentru a construi spitale.

Vezi si