Sairaala

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
PolskiIcon-Poland.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Erepublik-rising-logo.jpg

This page has been saved as historical information from Rising.
This information is out of date and should not be used for current game play.

Sairaalaa käytetään sotilaiden terveyden kasvattamiseen taisteluissa. Sairaalat eivät ole käytössä heillä, ketkä eivät taistele.

Sairaalat rakennetaan yhtiöissä kivestä. Sairaalan voi ostaa vain presidentin ehdottamana ja kongressin hyväksymänä. Ne asetetaan alueen taistelukentälle Presidentin määrittelemälle tiilelle.

Komponentit ja työntekijät

Sairaala valmistetaan kolmesta komponentista: katosta, seinistä ja ambulansseista. Sairaalan katto määrittelee, minkä määrän sotilaat saavat terveyttä yhden vuoron aikana, kun taas seinät määräävät sotilaiden parantamiseen käytetyn terveyden maksimimäärän. Ambulanssien laatuun panostaminen kasvattaa sairaalan vaikutusaluetta. Katon rakentaa puusepät, seinät rakentajat ja ambulanssit suunnittelee projektipäälliköt

Sairaalan käyttö?

Kun olet taistelussa, käytät sairaalaa automaattisesti jos:

  • Olet kentällä
  • Olet vaikutusalueen sisällä
  • Joukkueesi hallitsee sairaalaa

Sairaalan katto määrittää suurimman mahdollisen määrän terveyttä, jota sairaala voi antaa. Sairaala parantaa terveytesi vain sille tasolle, millä se oli kun liityit taisteluun.

Esimerkki: Sinulla on 80 pistettä terveyttä, kun liityt taisteluun. Sairaala nostaa terveytesi maksimissaan 80 pisteeseen.

Jos häviät taistelun, sinut parannetaan, jos olet oman sairaalan vaikutusalueen sisällä. Kun liityt taisteluun uudelleen, sairaalan parannuskatto on nykyinen terveytesi.

Kestävyys

Sairaalan kestävyyttä mitataan terveysbudjetilla. Terveysbudjetti on maksimimäärä terveyttä, jonka sairaala voi antaa ennen tuhoutumista. Jos seiniin on käytetty 100 KP, sairaala voi antaa yhteensä 250 000 pistettä terveyttä.

Jos terveysbudjetti on matala ja sairaalan vaikutusalueella on enemmän sotilaita, kuin se voi parantaa, jäljellä oleva budjetti jaetaan sotilaiden kesken. Tämän jälkeen rakennus katoaa.

Rakentaminen

Icon - Stone.pngKiveä tarvitaan sairaalan rakentamiseen.

Lue myös