Rising:Training grounds (V2)/Македонски

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
БеларускаяIcon-Belarus.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
עבריתIcon-Israel.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SvenskaIcon-Sweden.png


Erepublik-rising-logo.jpg

This page has been saved as historical information from Rising.
This information is out of date and should not be used for current game play.

Центарот за обука (Training grounds) е местото каде што тренирате и ја зголемувате својата сила. Се пристапува преку Мој имот - Центар за обука.

Тренирање

Страната на центарот за обука.

Вие можете да тренирате само еднаш на ден. За да тренирате треба да одберете бустер но ако имате покането пријатели вие можете да одберет плус двајца од вашите пријатели. Овие двајца пријатели ќе ви дадат по +10% бонус. Ако немате покането пријатели сеуште вие можете да го направите тоа со праќање на вашиот реферален линк до нив и притоа тие треба да се регистрираат преку тој линк.

Потоа само кликнете тренирај и видитете ги вашите резултати.

Бустери

Green booster bg.png Army boots

Green booster bg.png Boot camp

Green booster bg.png Caesar's battles

Green booster bg.png Napoleon's victories

Army boots.png
 • Цена: Icon-gold.gif 0 Златo
 • Ефекти:
  • Сила: +10%
Boot camp.png
 • Цена: Icon-gold.gif 0.19 Златo
 • Ефекти:
  • Сила: +50%
Caesars battles.png
 • Цена: Icon-gold.gif 1.49 Златo
 • Ефекти:
  • Сила: +100%
Rising booster - Napoleon's victories.png
 • Цена: Icon-gold.gif 1.79 Златo
 • Ефекти:
  • Сила: +200%

Ефекти од тренирање

Кога тренирате вие добивате:

 • зголемување на вашата сила (основно зголемување од 5, со бесплатен бустер 5.5)
 • 2 искуствени поени
 • намалување на здравјето од 1 поен

Исто така види