eRepublik Laws

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
ČeskoslovenštinaIcon-Czechoslovak.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
МакедонскиIcon-North Macedonia.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Parimet e administratës

Rregullat · Shtes · Konfiskohet pikë · Apelo · Faqja Kontaktuese


Regullat e eRepublik

eRepublik Laws
 1. User generated përmbajtjen e cila përmban vulgarities, pornografia, fyerjet, zjarrta, spam dhe / ose reklamat jashtme është ndaluar.
 2. Përdorimi i një shfrytëzuar sistemit është ndaluar.
 3. Krijimi ose administrimin e llogarive të shumëfishta shtetasve është i ndaluar.

Denimet

Përdoruesve të gjeneruara përmbajtjen

eRepublik Penalties
Artikulli Kryesor: Forfeit points

Pjesë që ju mund të jenë më të interesuar në është kronologjia e gjobave që do të aplikohen në rastin e parë Ligji eRepublik nuk respektohet.

Në rast se ju merrni një "bllok" përmbajtje dënimin, qytetari juaj / organizata nuk do të jetë në gjendje për të krijuar (apo editojnë tuaj) përmbajtjen user generated për një periudhë të kufizuar kohore, por ju do të jetë në gjendje të përdorin të gjitha tiparet e tjera eRepublik.

Përdorimi i bëmave

Dënimet në rast shtetasi tuaj / organizatës është gjetur fajtor për përdorimin e shfrytëzon sistemit janë si më poshtë:

 • Gold gjobë (Gold mund zbritet nga llogaria juaj);
 • Dënimi me aftësi (llogarinë tuaj qytetar atribute mund të ulet);
 • Pezullime të përkohshme ose të përhershme (edhe aksesi juaj për qytetar tuaj apo organizatë llogari mund të jetë e bllokuar për një periudhë kohe).

Llogarive të shumëfishta qytetarëve

Dënimet në rastin në të cilin ju jeni shpallur fajtor për krijimin ose administrimin e llogarive të shumëfishta shtetasve janë si më poshtë:

 • Gold gjobë (Gold mund zbritet nga llogaria juaj);
 • Dënimi me aftësi (llogarinë tuaj qytetar atribute mund të ulet);
 • Pezullime të përkohshme ose të përhershme (edhe aksesi juaj për qytetar tuaj apo organizatë llogari mund të jetë e bllokuar për një periudhë kohe).

Forum dhe Wiki blloqe

Forumi Zyrtare eRepublik dhe përmbajtje Wiki bien nën incidencën e Intimiteti eRepublik e Shërbimit dhe të përmendura më lart Ligjit eRepublik: "Përdoruesve të gjeneruara përmbajtjen e cila përmban vulgarities, pornografia, fyerjet, spam dhe / ose reklamat nuk lejohet të jashtëm".

Në këto platforma, blloqe të përkohshme ose të përhershme janë aplikuar në bazë të seriozitetit të shkeljes. Blloqe përsëritura mund të çojë në një dënim në lojë duke u aplikuar në llogarinë tuaj (qytetar shpjegohet në seksionet e mësipërme).

 • Forumi Zyrtare eRepublik nuk ka ndonjë udhëzime të veçanta të sjelljes.
 • Politikat që rregullojnë Wiki Zyrtare eRepublik mund të gjendet këtu.

Lexu poashtu


Menyja

Prezantimi · Rregullat · Tutoriali · Historia