sampo555

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
SuomiIcon-Finland.pngsampo555

195 Message  · Wiki

Citizen1264835.jpg
eRepublik Elite Citizen
Yhteisö
Kansalaisuus Flag-USA.jpg eRepublikan
Sijoitus 100
Syntymäpäivä 30.12.2008
Asuinalue Lincoln, Nebraska
Puolue The Black Sheep Party
Sanomalehti Sampon Sanomat
Politiikka
Kanadan suurlähettiläs
Toukokuu 2009 – Nykypäivä
Suomen Kansanedustaja
26. marraskuuta 2009 – 26. joulukuuta 2009
26. marraskuuta 2010 – 26. maaliskuuta 2011
Suomen Viestintäministeri
6. tammikuuta 2011 – /
Esimies Avec
Esimies Erwin Schauman
Esimies Gabriel Lavanche
Armeija
Armeija Wanhat Parrat Armeija
Sotilasarvo Icon rank Titan*.png Titan*
Aircraft rank Chief master sergeant 1.png Chief Master Sergeant*


Syntymä

Sampo555 syntyi Etelä-Suomeen 30.12.2008.

Historia

Sampo555 aloitti pelin vuoden 2008 lopussa ja alkoi opettelemaan pelin toimintaa. Ensimmäisen kuukauden hän asui Suomessa ja työskenteli land-alalla. Suomen land-palkat alkoivat kuitenkin jäädä jälkeen muista aloista ja siihen aikaan Suomesta tuli sotimismahdollisuus hyvin harvoin, joten sampo päätti etsiä uusia tuulia ulkomailta. Hän muuttikin Romaniaan, jossa palkat olivat korkeampia ja mahdollisuus sotia päivittäin. Siellä hän asui vähän yli kuukauden, aina välillä Suomessa käyden.

Lopulta maaliskuussa Sampo päätti palata Suomeen politikoimaan ja aikoi hakea 25. päivän vaaleissa eduskuntaan Red Jihadin riveistä. Red Jihad kuitenkin putosi vaaleista juuri perustetun puolueen, Pippeli Poikien mennessä ohi Red Jihadin jäsenmäärästä. Eli sampon paikka eduskunnassa jäi haaveeksi. Tästä hän jatkoi matkaa ulkomaille korkeiden palkkojen ja sotien perässä. Sampo matkusteli maasta toiseen ja asui mm. Romaniassa, Espanjassa, Brasiliassa ja Indonesiassa. Hän olisi halunnut kokeilla eduskunnan toimintaa, mutta kesästä johtuvan epäaktiivisuuden takia, hän vietti kesän työskentelemällä Espanjassa.

Elokuussa Erius houkutteli Sampon lähtemään mukaansa Singaporeen etsimään uutta sisältöä peliin. Hän asui kuukauden Singaporessa, mutta päätti muuttaa Kreikkaan, land työntekijöiden palkkaparatiisiin, koska Singaporessa Sampo työskenteli nälkäpalkalla. Hän on sen jälkeen asunut välillä Kreikassa ja välillä Espanjassa hakkaamssa rautaa Immon orjakaivoksilla.

Marraskuussa Sampo päätti palata Suomeen ja hakea eduskuntaan. Tällä kertaa onni oli myöten ja hän saikin toiseksi eniten ääniä vaaleissa. Sampo vietti kuukauden Suomessa ja kautensa jälkeen palasi Espanjaan.

Sotilasura

Sampo555 liittyi Suomen armeijaan, HTJ:hin 21.10.2009. Aluksi hän oli osana Pedokrats -ryhmää, joka koostui Red Jihadin ja SKDL:n jäsenistä. Suomen entinen presidentti, Urokhtor, kuitenkin uudisti HTJ:tä siten, että puolueryhmät poistettiin ja uudet ryhmät muodostettiin voiman ja sotilasarvon mukaan. Hänet siirrettiin Jääkärikomppanjaan. Sampo oli kuukauden huoltokomppanjassa ollessaan eduskunnassa. Tämän jälkeen hän palasi Jääkärikomppanjaan. Saavuttaessaan Field Marshallin arvon, Sampo siirtyi HTJ:n riveistä Nopean toiminnan joukkoihin tammikuun 2010 alussa.

Politiikka

Sampon suurin saavutus politiikan saralla on se, että hän on Suomen ainoa suurlähettiläs. Sampo ollut lähettilästoiminnassa mukana vuoden 2009 toukokuusta lähtien ja on kirjoittanut melkeimpä joka viikko raportin Kanadan tapahtumista. Kongressiin Sampo on jo kaksi kertaa yrittänyt Suomesta. Ensimmäisellä kerralla se jäi haaveksi, mutta toisella kerralla onnisi. Hän on myös kerran hakenut kongressikullat Norjasta. Samalla kertaa kaikki saivat kahteen tai kolmeen kertaa mitalit ja kullat. Ylimääräiset kullat häneltä otettiin pois, mutta mitalit niistä bugisista vaaleista sampolle jäi.

Gallery

Achievements

Icon achievement Freedom Fighter on.gif
Freedom Fighter (x17)
Icon achievement Hard Worker on.gif
Hard Worker (x97)
Icon achievement Congress Member on.gif
Congress Member (x16)
Icon achievement Battle Hero on.gif
Battle Hero (x20)
Icon achievement Campaign Hero on.gif
Campaign Hero (x1)
Icon achievement Resistance Hero on.gif
Resistance Hero (x4)
Icon achievement Super Soldier on.gif
Super Soldier (x643)
Icon achievement Society Builder on.gif
Society Builder (x3)
Icon achievement Mercenary on.gif
Mercenary (x40)
Icon achievement True Patriot on.gif
True Patriot (x53)
Icon achievement Wiki on.gif
Wiki Rewards* (x11)