Special weapon/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
FrançaisIcon-France.png
RomânăIcon-Romania.png
TürkçeIcon-Turkey.png


Există câteva arme speciale care pot fi folosite de soldați în luptele de la sol.

Disponibile pe tot parcursul anului

Bazooka

Pagina principală: Bazooka
Icon - Bazooka.png
Bazooka este o armă specială care ucide un dușman cu o lovitură. Fiecare lovitură va crea exact 10.000 de puncte de influență și veți primi 1000 puncte de rang.

Bazooka are, de asemenea, o durabilitate de trei lovituri, ceea ce înseamnă că puteți ucide trei dușmani cu o bazooka și, prin urmare, puteți crea 30.000 de puncte de influență.

Bazooka poate fi obținută prin colectarea de piese bazooka și odată ce aveți cel puțin una din fiecare (cinci) părți în depozit, bazooka pot fi asamblate.

Rachetă

Rocket missile.png
Rachetele, cunoscute anterior sub denumirea de proiectile GTG, pot fi produse în Fabrica de rachete. Distrugerile provocate de rachetete variază în funcție de nivelul fabricii de rachete:
  • Nivel 1: 50,000 damage
  • Nivel 2: 250,000 damage
  • Nivel 3: 500,000 damage
  • Nivel 4: 1,750,000 damage
  • Nivel 5: 2,500,000 damage

Disponibile în ocazii speciale

Bombe mici

Small bomb.png
Bombele mici, cunoscute anterior ca proiectile ASM, sunt arme promoționale care pot fi obținute după ce ai câștigat medalia de Erou al Bătăliei sau în timpul provocarea săptămânală sau prin achiziționarea unora dintre acestea pachete: Assault pack, Blitzkrieg pack, Combat stash, Infantry kit, Power pack sau War stash.

Distrugerile provocate de bombele mici variază în funcție de divizia în care vă aflați:

  • Icon division 1 blue.png : 75,000 damage
  • Icon division 2 blue.png : 375,000 damage
  • Icon division 3 blue.png : 750,000 damage
  • Icon division 4 blue.png : 1,500,000 damage

Vă rugăm să rețineți: Când avansăm într-o divizie superioară, pentru a folosi bombe din diviziunea precedentă, toate bombele cele noi vor trebui să fie folosite mai întâi.

Bombe mari

Big bomb.png
Bombe mari, cunoscute anterior sub numele de bombe nucleare sau Nukes, sunt arme promoționale care ar putea fi obținute după ce au câștigat medalia de Erou al Campaniei, sau la cumpărarea Assault pack, Blitzkrieg pack, Infantry kit sau Power pack sau la campanii promoționale.

Bomba mare poate fi folosită în luptă pentru a crea 5.000.000 daune!


Batzooka

Pagina principală: Batzooka
Batzooka weapon.png
Batzooka este o armă rea creată de vrăjitoare și blestemată de spiritele rele pentru a răspândi durerea și disperarea în rândul cetățenilor Lumii Noi.

Este disponibilă în jurul perioadei de Halloween, atunci când înlocuiește clasica bazooka și poate fi asamblată în același mod ca un bazooka.


Back.gif Înapoi la pagina Weapon

Back.gif Înapoi la pagina Products