Spring hunt/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
RomânăIcon-Romania.png


Spring hunt.jpg

Vânătoarea de primăvară a început în ziua 2.345 și a durat până la sfârșitul zilei 2.351. În timpul vânătorii, cetățenii pot finaliza misiuni, și pot concura pentru recompense în diferite categorii, individuale și de grup.

Dacă cetățeanul ajunge la misiunea finală, s-ar putea să aibă șansa de a-l înfrunta pe Iepurașul rău și să încerce să-l învingă cu o armă specială: Morcovul otrăvit!

Ca un tratament special, cetățenii vor câștiga câte un morcov la fiecare 25 de ucideri, după ce vor învinge pe Henchmen. Fiecare Morcov poate fi folosit pentru a restabili 50 Energie. Morcovii vor apărea pe pagina principală, și pot fi colectați acolo.

Note:

  • Morcovii vor expira la sfârșitul zilei 2.358
  • Un clic al butonului „Colectează” va colecta toți morcovii. Celelalte recompense ale provocării săptămânale vor fi colectate separat, ca întotdeauna.
  • Pentru a accesa misiunea finală, toate celelalte misiuni trebuiau finalizate
  • Clasamentele săptămânale au prezentat un clasament special „Henchmen Defeated”

Recompense naționale

Țările cu cel mai mare număr de jucători din primele 100 ale clasamentului internațional Henchmen Defeated au primit:

Locul 1: +1 Bonus de determinare timp de 10 zile în toate bătăliile
Locul 2: +1 Bonus de determinare timp de 10 zile la atac
Locul 3: + 0,5 bonus de determinare timp de 10 zile la atac

Vă rugăm să rețineți că, dacă multe țări vor avea aceeași cantitate de jucători în top 100, aceștia împart poziția. De exemplu, este posibil ca atât Finlanda, cât și Suedia să ajungă pe locul 1 cu 6 cetățeni în top 100, Danemarca și Germania pe locul 2 cu 5 cetățeni și Norvegia pe locul 3 cu 4 cetățeni.

Recompense ale unității militare

Unitatea militară cu cel mai mare număr de jucători în top 100 din clasamentul național Henchmen Defeated vor primi:

Locul 1: Fiecare membru va primi 40% din Morcovii pe care membrii specifici i-au câștigat în timpul Vânătorii de primăvară
Locul 2: Fiecare membru va primi 30% din Morcovii pe care membrii specifici i-au câștigat în timpul Vânătorii de primăvară
Locul 3: Fiecare membru va primi 20% din Morcovii pe care membrii specifici i-au câștigat în timpul Vânătorii de primăvară

De exemplu, dacă o unitate militară daneză a ajuns să aibă al 3-lea număr de membri în topul 100 din Danemarca clasamentului învins de Henchmen, iar un jucător danez din acea unitate militară a câștigat 400 de morcovi în timpul evenimentului, va câștiga un premiu suplimentar de 80 de morcovi.

Vă rugăm să rețineți că multe unități militare pot ajunge pe locurile 1, 2 și 3, la fel ca în exemplul de recompense naționale de mai sus.

Pentru a putea contribui la potențialele recompense pentru unitatea lor militară, membrii au trebuit să potrivească cetățenia cu locația unității lor militare! De exemplu, dacă un cetățean avea cetățenia suedeză, dar se află într-o unitate militară germană, efortul său nu va conta.

Recompense individuale

Decorațiile

Pentru a obține decorațiunile individuale, în afară de înfrângerea iepurașului rău, cetățeanul trebuia să termine toată misiunea!

Top Hunter: Unul dintre primii 100 de cetățeni (la nivel global) care l-au învins pe Evil Bunny și au terminat misiunea finală
Hunter: Învinge Evil Bunny și finalizează misiunea finală înainte de sfârșitul Vânătorii de primăvară
Henchmen Exterminator: clasat pe locul 1, 2 sau 3 în clasamentul național Henchmen Defeated (adică 3 decorații sunt date pe țară)
Recompense valutare

Topul 10 al clasamentului internațional Henchmen Defeated va primi monedă în funcție de performanța lor în timpul Vânătorii de primăvară:

Locul 1: 1 monedă pentru fiecare punct de prestigiu
Locul 2: 0,5 monedă pentru fiecare punct de prestigiu
Locuri 3-5: 0,25 monedă pentru fiecare punct de prestigiu
Locuri 6-10: 0,01 monedă pentru fiecare punct de prestigiu

Recompensele provocării săptămânale

Ca în orice altă săptămână, există o provocare săptămânală cu recompense individuale. Recompensele vor fi acordate începând cu Ziua 2.352.

Întrebări și răspunsuri

Î: Cetățenia mea nu se potrivește cu țara unității mele militare. Ce se va intampla?
R: Efortul dvs. nu va conta pentru unitatea dvs. militară, dar sunteți în continuare eligibil pentru recompensele pe care le câștigă alți membri. Chiar dacă ajungi în Top 100 al țării tale, efortul tău contează doar pentru țară, nu pentru Unitatea Militară.
Î: Sunt în Divizia Icon division 1 blue.png, ar trebui să mă lupt cu băieții mari?
R: În afară de recompensele provocării săptămânale, clasamentele sunt comune pentru toate diviziile, deoarece se bazează pe lovituri, nu pe daune.
Î: Dacă mă aflu printre primii 100 de cetățeni care l-au învins pe Iepurașul rău, voi primi atât vânător de top, cât și decorații de vânător?
R: Nu, decorațiile se exclud reciproc, deci nu le puteți câștiga pe amândouă.
Î: Ce se întâmplă dacă îmi schimb unitatea militară sau cetățenia în timpul turneului?
R: Pur și simplu, nimic. Puteți schimba ambele, dar nu va avea niciun fel de efect asupra evenimentului.