Storage/Македонски

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
This page has a direct link in eRepublik.

eRepublik link: http://www.erepublik.com/en/economy/inventory


Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
ქართულიIcon-Georgia.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
한글Icon-South Korea.png
LatviešuIcon-Latvia.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
NederlandsIcon-Netherlands.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png

Преглед на вашиот склад.
Icon - Normal Storage.png Складиште (Storage) (Позната како унифициран инвентар) е зграда која можете да ја најдете во вашиот имот. Се користи за сладирање на вашите продукти и суровини. Секој продукт што ќе биде направен во некоја ваша компанија ќе биде автоматски складиран во вашиот склад. Доколку вашата фирма прави готови продукти, суровините што и се потребни за производство на готовите продукти ќе бидат земени од вашиот складиште.

Забелешка: Секој граѓанин добива складиште со капацитет од 1000. Сепак до ден 1260, складиштето е неограничено и пред да биде ограничено ќе постои можност за зголемување на скалдиштето.

Совет: Можете да влезете во вашето складиште со кратенката за тастатурата SHIFT+S.

Складишни места

Вашето складиште е претставено со повеќе складишни места. На едно место можете да имате продукти од исти квалитет се додека складиштето може да ја издржи таа бројка. Продукти од различен квалитет се складираат на различни места. Горниот ред ги покажува готовите продукти што ги поседувате а долниот ред ги покажува складираните суровини.

Кога лебдите со стрелката од глушецот врз некој од готовите продукти Вие можете да видите детални информации за тој продукт. Тие информации се:

  • Продуктот и квалитетот на продуктот
  • Неговите атрибути
  • Ако е делумно користен продукт ќе биде нагласено.

Забелешка: Делумно користените продукти не може да се пренесуваат или да бидат продавани на други граѓани.

Продавање на продукти од вашето складиште

Storage sell.png

Вие можете да продавате готови продукти и суровини од вашето складиште. За да го направите тоа вие треба да ги пополните следниве информации:

  • Продукт и квалитет (користи до паѓачкото мени за да селектираш продукт)
  • Квантитет
  • Цена за 1 продукт (финална цена со вклучени даноци)
  • Државата во која сакате да ги продавате вашите продукти

Тековните понуди ќе Ви бидат поставени под новата понуда. Можете да ја тргнете вашата понуда со лебдење со стрелката од глушецот над понудата и притиснете го црвеното X копче.

Забелешка 1: Вие можете да продавате само продукти што не биле воопшто користени!

Забелешка 2: Ако сакате да продавате продукти во други држави Вие ќе треба да купите лиценци ИЛИ вие можете да добиете бесплатни лиценци ако сте купиле лиценца за некоја ваша компанија пред ден 1,210.

Исто така види


Back.gif Back to Profile page

Back.gif Back to My land page

Rising Мени

Почетна страна · Пазар · Заедница · Правила · Историјат