Magazina

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
This page has a direct link in eRepublik.

eRepublik link: http://www.erepublik.com/en/economy/inventory


Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
ქართულიIcon-Georgia.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
한글Icon-South Korea.png
LatviešuIcon-Latvia.png
МакедонскиIcon-North Macedonia.png
NederlandsIcon-Netherlands.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png
Një magazinë normale.
Një magazinë e madhe.
Icon - Normal Storage with base.png Magazina (AKA. Invertari i unifikuar) është një ndërtesë që mund ta gjeni tek vendet e juaja. Përdoret për ti ruajtur prodhimet dhe lëndët e para. Çdo produkt që kompania juaj prodhon do të shtohet në magazinen tuaj. Nëse kompania juaj prodhon produkte, lëndët e para që përdoren për të prodhuar produktet do të merren nga magazina juaj.

Tip: Ju mund të hyni direkt në magazinen tuaj me SHIFT+S me shkurtesë të tastieres.

Vendet e Magazinës

Magazina juaj është paraqitur me vende. Në secilin vend ju mund të ruani aq produkte sa Magazina mund të mbaj. Produkte me cilësisë të ndryshme ruhen në vende të ndryshme. Reshti në krye do të tregojnë produktet që ju keni ndërsa reshti i ulët do të ju tregojë numrin e lëndëve të para që mbani në magazinë.

Kur ju rrini pezull mbi produktin në rreshtin e produkteve, ju do të shihni informacione të detajuara në lidhje me atë produkt. Ato informacioni përmbajnë:

 • Produktin dhe cilësinë e tij
 • Atributet e tij
 • Nëse janë produkte të përdorura pjesërisht, ai do të përmendet.

Shënim: Artikujt e përdorura pjesërisht nuk mund të shiten dhe nuk mund të transferohen te një tjetër qytetar.

Koleksionet

Seksioni i Koleksioneve tregon sasinë e Bazukave, Raketave dhe pjesëve për bazuka që keni.

 • Ju mund të krijoni një bazukë nëse keni pjesë të mjaftueshme (një prej secilës) duke klikuar butonin "Mblidh të gjitha".
 • Ju mund të krijoni një Raketë nëse keni armë të mjaftueshme (Q1-Q6) dhe para duke klikuar butonin "Krijo raketën".


Zgjerimi i magazinës tuaj

Special storage
Artikulli Kryesor: Buildings#Storages

Ju gjithmonë mund të zgjeroni kapacitetin e magazinës tuaj duke klikuar Create.pngVendet e mia dhe duke zgjedhur Magazinat.

Shitja e produkteve nga magazina juaj

Storage sell.png

Ju mund të shitni artikujt/lëndët e para nga magazina juaj. Për ta bërë atë ju duhet të plotësoni informacionet e mëposhtme:

 • Produkti dhe cilësia e tij (përdorni drop-down menu për të zgjedhur atë)
 • Sasia
 • Çmimi / njësi (çmimi përfundimtar me tatime)
 • Vendi që ju doni të shitni prodhimet tuaja

Ofertat aktuale që keni do të tregohen poshtë rreshtit të ofertës së re. Ju mund ta largoni ofertën tuaj duke klikuar mbi ofertën tuaj dhe pastaj kliko butonin X me ngjyrë të kuqe.

 • Shënime:
  1. Ju mund të shisni vetëm produktet që nuk janë të përdorura!
  2. Ju gjithashtu mund të shisni prodhimet në vendet që janë plotësisht të pushtuara!
  3. Nëse ju doni të shitni prodhimet në vende të ndryshme, ju duhet të bleni licencat OSE ju mund të merrni falas licencat në qoftë se ju keni blerë licenca për kompanitë tuaja para ditës 1,210.
  4. Në mënyrë që të shesin në treg qytetarët duhet të kenë një Titullin Adult.

Shih gjithashtu


Back.gif Ktheu tek faqja Profile

Back.gif Ktheu tek faqja My places