StormRiders/Hrvatski

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
HrvatskiIcon-Croatia.png


StormRiders

StormRiders.jpg

General Information
Country Flag-Croatia.jpg Croatia
Structure
Total Soldiers 17
Commanded by SASH-RI
2nd Grrunks
Part of Hrvatska Demokratska Stranka|HDS-a


StormRiders je Icon-Croatia.png hrvatska vojna jedinica.

Postrojba je nastala i jačala da bi pomogla svojoj državi i svojim saveznicima, da bi članovi stasali u uzornog vojnika i prije svega hrabrog i lojalnog borca, te što brže razvili svoju snagu i ostale segmente (ekonomija, prijateljstva, novinarstvo) Novog Svijeta.

Povijest

StormRidersi su osnovani 05.04.2010. godine na sastanku HDS-a.

Asklepije je pokrenuo cijelu ideju oko osnivanja paravojske. Prijedlog imena "StormRiders" dao je Plese Tomislav, a avatar je po željama izradio Darko Rora. Kada su na sastanku HDS-a s kraja ožujka 2010. godine odlučili pokenuti stranačku paravojsku Asklepije je bio zadužen za cjelokupnu koordinaciju osnivanja. Nažalost, trenutak pokretanja jedinice baš i nije bio najpogodniji budući da se stranka još uvijek oporavljala od financijskog sloma koji ih je zadesio baniranjem stranačkih orgova početkom te godine. No, unatoč tome članovi HDS-a su udružili snage, te donacijama aktivnih članova skupili su preko Icon-gold.gif 120 jedinica zlata, a neki su ustupili svoje tvrtke na korištenje.

Nakon što su se usuglasili oko imena i avatara postrojbe, konačno je 5. travnja 2010. godine i službeno osnovana jedinica. Za prvog zapovjednika imenovan je delboy1512, no on se zbog neaktivnosti ubrzo povukao s tog položaja, a za drugog zapovjednika je postavljen Dorian Derezic, koji je tu funkciju obnašao do 28. travnja 2010. kad je baniran. Nakon toga zapovjedništvo preuzima dotadašnji dozapovjednik, kao treći zapovjednik DinoFr, četvrti je Pauci, peti je bio Gvozden00, a zatim slijede dady12, Drainer28, zatim smeddy koji je i bio zadnji zapovjednik ove male ali hrabre paravojske koja se jednakim žarom borila za Hrvatsku i njezine prijatelje.

Nakon dugo neaktivnosti, u 2015. ponovno se pokrenula jedinica pod vodstvom novog zapovjednika - SASH-RI. Njegov do-zapovjednik je Grrunks.

Reference