The Glory and Fall of Empires/Romania/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
MagyarIcon-Hungary.png
RomânăIcon-Romania.png


edit

STAR SILVER.JPG Acest articol a fost publicat inițial în ziar!

Acest articol a fost ales de Admin pentru a fi publicat pe Wikipedia datorită valorii pe care o are pentru comunitate. Este posibil ca articolul să nu îndeplinească standardul de neutralitate!


edit

Babelfish.jpg Traducerea acestei pagini este incompletă!

Această pagină este incompletă. Un editor a creat această pagină, dar nu a terminat de tradus.
Poţi ajuta completănd traducerea. Pentru mai multe informaţii, vezi pagina de ajutor.

Faimosul Imperiu - Romania este a cincea parte a The Glory and Fall of Empires tradusa de Romanian cetateanul Marian97.

Partea V. Imperiu Faimos - Romania

Flag-Romania.jpg

Un imperiu despre care stim cu totii... un imperiu care a creat multe valuri pe ambele erepublik atingand acest statul si in declinul sau; un imperiu care a fost atat nemilos cat si plin de compasiune, pragmatic si mandru,nationalist si liberal... As putea ingramadi o multime de adjective pentru o lunga perioada de timp, si ar fi toate in unele cai de potrivire. Originea jocului pe care il jucam, comandanţii ei şi pentru o lungă perioadă de timp prea beneficiari-ne place sau nu, Icon-Romania.png Romania a caracterizat şi dominat Lumea Noua a noastra pentru cea mai mare parte existenţei sale. Dar, aşa cum nici o putere nu durează pentru totdeauna, si ea de asemenea a ajuns la capat o data si odata...

eRomania a inceput diferit in joc fata de imperiile timpurii,într-un fel, că nu a existat nici baby-boom, doar o creştere simpla, naturala de cetăţeni recrutaţi din numeroase locuri, si nici nu a existat un rol international in primele luni. Tara s-a transformat in interior, construindu-isi sistemele sale economice si politice, multi jucatori vechi pe care ii cunoastem acum ca mari nume sau politicieni care si-au inceput cariera atunci-si continua, pentru ca trebuie sa se constate ca tara are cei mai vechi jucatori beta care inca joaca.

Primii pasi spre un drum lung...

Coat-Republic of Moldova.png

România şi Icon-Republic of Moldova.png Moldova au o istorie comună prea IRL, şi aici, pe erepublik, atunci când modulul de război a fost introdus a dat o oportunitate preşedinţilor, Pan Halippa si Titu Maiorescu sa faca ca uniunea sa devina realitate-şi după un referendum în ambele ţări, ei au format o uniune (mai degrabă pentru o singură parte) sub numele de România Mare. Războiul care a avut loc la mijlocul lunii aprilie, a durat doar câteva zile şi nu a provocat surprize. A fost similar Razboiului Ucrainian din luna urmatoare, doar putini ucrainieni fiind de acord cu uniunea-care erau de fapt americani, in principal-care nu ar fi putut exprima o opozitie puternica. Timpul a fost de asemenea nasterea indubitabila a faimoaselor unitati armate de elita, pe care multe tari le respecta-FAR, sau Fortele Aeriene Romane. FAR nu poate fi prima unitate armata (GN este), cum am spus, dar ca cea mai faimoasa am simţit că ar trebui să fie menţionata.


The Glory and Fall of Empires

Pakistan · Sweden · Norway · Iran · Romania · Indonesia · Hungary