The Group/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
RomânăIcon-Romania.png


The Group

The Group.jpg

General Information
Disbanded 2011
Country Flag-Romania.png Romania
Structure
Commanded by andyrPe 1 septembrie, ziua 651 a eRepublik, o nouă unitate preponderent militară a luat fiinţă în România, numită concis Grupul (The Group) fondată de Kristache, Grinch85, alex201. Deşi cu scop în primul rând militar, prin maximizarea damage-ului membrilor săi, Grupul va iniţia şi întreţine activităţi de sprijinire a intereselor României pe toate planurile posibile. Grupul va fi susţinut financiar de către nucleul său de fondatori şi nu va apela la fonduri din partea Statului român. Linia de finanţare va rămâne pentru moment secretă pentru a nu periclita misiunile în desfăşurare ale membrilor fondatori. Nu ne propunem să devenim o forţă numerică, ci calitativă. Disciplina şi organizarea sunt principiile noastre fundamentale, aplicate în cel mai strict mod cu putinţă. Vom aplica metode diferite de recrutare şi selecţie pe parcurs faţă de unităţile militare existente, deşi unele dintre ele poate vi se vor părea costisitoare sau prea drastice. Dacă se întâmplă asta atunci cu siguranţă nu avem obiective comune.

<video type="youtube" id="NZ5Ky3mkIls" width="364" height="300" frame="false" position="center" />

Current event marker.jpgCommunication

Operation Waffle

Totul a inceput in ziua 702 eRepublik la ora 23:45(10:45 ora romaneasca) cu un RW in regiunea olandeza Flanders. Mobliziare totala. Aerul era taios, emotii. Cu totii eram echipati total cu cele mai bune arme fabricate in eRomânia. Emotii. Lupta incepe, soldati The Group in frunte cu Kristache intra in Flanders trecand prin zidul defensiv al olandezilor. Dupa 24 de ore crancene, cu ajutor din partea Dracones si FAR reusim sa iesim victoriosi. Flanders era Belgia, era The Group. In doar 15 minute se formeaza partidul The Group in Belgia si se aleg membrii pentru congress. Ah, pare atat de simplu. Belgia era din nou pe harta, sub semnul The Group dar nu era intreaga. A urmat o perioada plina de entuziasm, in care The Group a avut parte de victorii in luptele din media si din politica Belgiana .

Articolul dedicat reustiei rasunatoare din Flanders: http://www.erepublik.com/en/article/-the-group-operation-waffle-997893/1/20. Planul si desfasuratorul operatiunii il puteti gasi aici:http://tr.im/OperationWaffle .Din pacate filmarea luptei nu mai poate fi gasita pe youtube.

Operation Sodom and Gomorrah

Operatiunea avea ca obiectiv obtinerea presedintiei in Belgia si reintregirea teritoriala. Asa a inceput totul. In zilele 715-717 eRepublik operatiunea a fost pusa in miscare. Propunerea lui alex201 la presedintia tarii a fost doar inceputul. A doua zi urmau sa fie realizate o “scurgere de informatii” catre oficialii olandezi cu privire la un atac iminent al fortelor EDEN in Brussels avand in prim-plan pe Highst. Astfel in ziua 716 ora 10:30 incepe RW in Brussels. Folosindu-ne de ura olandeza asupra TG unitatea lupta integral in Brussels pentru a irita la maxim astfel directionand dmg-ul PEACE spre Brussels. Ora 13:30 pornirea unui RW in Wallonia de catre Crista22 urmat de lupta intregrala a membrilor in noul RW deschis. Ziua 717, incheierea alegerilor cu alex201 castigator iar la ora 13:30 lupta intregrala a membrilor Armatei Romane si The Group in Wallonie-kamikaze.

Rezultatul operatiunii: cucerirea unei noi regiuni belgiene, Brussels. Articol dedicat reusitei: http://www.erepublik.com/en/article/-the-group-despre-victorii-i-nving-tori-1021459/1/20 . Plan cu desfasurator : http://tinyurl.com/OSaG-RO

Sfarsitul aventurii belgiene.

Ca orice vis frumos totul se termina la un moment dat. Astfel toti membrii The Group stationati in Belgia revin in tara in urma “chemarii la arme” pentru incercarea eRomaniei de a ajunge in Asia. Belgia a fost parasita insa au ramas cei cu functii politice (congressmanii si presedintele) care nu puteam parasi tara. Belgia este atacata de UK lupte in care eu(EviLDudE) si Grinch(presedintele) tineam piept armatei britanice, desigur fara nici un rezultat pe final.

External Links

  1. EvilDude Operation Waffle