Embargot tregtare

From eRepublik Official Wiki
Jump to navigation Jump to search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
한글Icon-South Korea.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Embargot tregtare janë veprimet e qeverisë për të ndaluar tregtinë me një tjetër kombeve.

Presidentët vendeve mund të propozojë një embargo të tregtisë për administrimin e Vendit.

Trading Embargoes.png

Nëse propozimi është pranuar nga Kongresi, do të jetë e vlefshme nga dita që u pranua dhe zgjat për 30 ditë. Është aktivizuar automatikisht kur 30 ditë shkon jashtë. Nëse e dëshiruar, presidenti mund të propozojë një tjetër embargon e tregtisë me këtë vend, dhe në qoftë se ajo është pranuar nga kongresi, data në fund është e vonuar.

Shënim: Embargoja është i bazuar në shtetësinë. Nëse vendi juaj qytetaria ka një embargo tregtare me shtetin X, ju nuk do të jetë në gjendje për të shitur prodhimet në tregjet Vendi X-së, pavarësisht se ku aktualisht jetojnë.

Shënim: Nëse ju jeni një menaxher i përgjithshëm dhe ju kemi produkte për shitje në atë vend, oferta juaj do të mbeten në tregun e huaj derisa ju ose hequr atë, ose produktet e shesin jashtë, por ju nuk do të jetë në gjendje për të rinovuar ose të krijojnë të reja ofertën ofron kurse të embargos tregtare është aktive.

Shënim: Luftërat veprojnë si embargove tregtare kështu që gjithmonë kontrolloni faqen e ushtarake në vendin tuaj.Back.gif Ktheu tek faqja Country administration