Travel/Shqip

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
ქართულიIcon-Georgia.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
한글Icon-South Korea.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png

Ndryshimi i Rezistencës është në dispozicion për të dy qytetarëve. Kjo ndryshon vendndodhjen qytetari është aktualisht në, duke i lejuar ata për të blerë mallra të huaja, shesin mallra si mallra vendore, dhe në qoftë se ata janë një qytetar, për të marrë pjesë në betejat e huaja, për të ndihmuar në çlirimin një rajon në një luftë rezistencës, për të shkojë në një regjion tjetër, nëse rajoni ata aktualisht jetojnë në është i pushtuar nga një vend të huaj, si dhe të votojnë për një kandidat kongres në një regjion tjetër (por njëjti vend), si dhe të jenë në gjendje për të votuar dhe për të kandiduar në zgjedhjet në një vend të huaj në qoftë se ata zgjedhin për të ndryshuar shtetësinë.

Kërkesat

Qytetarët duhet një minimum prej 60 Përvoja pikë (Eksperiencë 7 për ndryshojnë rezistencën.

Ndryshimi i rezistencës

Kur ju klikoni në linkun "Ndrysho" (afër Vendi) në faqen e profilit tuaj, ju do të shihni në ekran në të djathtë. Ajo do të shfaq

 • vendndodhjen tuaj aktuale, si dhe lokacioni të ri, me çdo Kodin Zones

Për të zgjedhur një vend të ri:

 • Zgjidh Shtetin
 • Zgjidhni një rajon, ajo do të shfaqet në distancë lëvizese
 • Kliko Lëviz

Ju jeni ende në gjendje për të lëvizur (edhe në vende të tjera) në qoftë se ju vetë një kompani / gazetë (kompania do të mbetet në vendin tuaj shtetësisë).

Ju mund të përdorni biletë lëviz me komponent itinerar të shkojë në destinacionin tuaj. Nëse ju nuk e keni një, ju do të kërkohet që të paguajnë 20Icon - Money.pnglëvizin gjatësinë

Zonat

Për të lëvizur në rajone të ndryshme në botë të re, ju do të lëvizin nëpër zona.

Harta Zonave
 • Nëse ju doni të hyni në mes të rajoneve apo vendeve brenda zonës së njëjtë, ju mund të përdorni një biletë lëviz për 1 Moving distancë ose 20Icon - Money.png
 • Ju do të duhet 1 pikë për çdo Moving distancë Zona ju shkoni të gjithë, në bazë të rrjetit në vijim:
D5 D2 D3 D5
A5 A1 A2 A3 A4 A5 A1
B5 B1 B3 B4 B5 B1
C5 C1 C2 C4 C5 C1
D5 D2 D3 D5
A5 A1 A2 A3 A4 A5 A1

Shenim:

 • Ju numërimin e rrjetit ju jeni në zonë si 1 lëvizur.
 • Perëndim (1) dhe Lindja (5) janë ngjitur, dhe Veriore (A) dhe Jug (D) janë ngjitur.Harta eRepublik është një sferë për të lëvizur dhe një cilindër për afërsi rajon.

Për shembull

 • Për Francë> SHBA: ju do të shkoni nëpër A3 A2>> A1> B1, kështu që ju do të duhet një biletë lëviz me një komponent itinerari në 4 ose 80Icon - Money.png
 • Për Evropën Australi> Alaska: ju do të shkoni nëpër D5> A5> A1, kështu që ju do të duhet një biletë lëviz me një komponent itinerari në 3 ose 60Icon - Money.png
 • Për Irlandës Rusi> Perëndim: ju do të shkoni nëpër A3, kështu që ju do të duhet një biletë lëviz me një komponent itinerari në 1 ose 20Icon - Money.png
 • Për Brazil> Lindja Rusi: ju do të shkoni nëpër C2> C3> C4> B4> A4, kështu që ju do të duhet një biletë lëviz me një komponent itinerari në 5 apo 100Icon - Money.png
 • Për Afrikën e Jugut> Gjermani: ju do të shkoni nëpër D3> A3, kështu që ju do të duhet një biletë lëviz me një komponent itinerari në 2 ose 40Icon - Money.png

Informacione të tjera

Kur lëviz:

 • ju automatikisht mund të bëjë transaksione duke përdorur monedhën lokale të vendit tuaj të re të banimit
 • ju do të mbajë llogaritë tuaja dhe inventar
 • ju do të përdorni biletën e parë lëviz në inventarin tuaj që mbulon distancën e nevojshme ose ju do të paguajë shumën e nevojshme të monedhës qytetari.
 • Shëndeti juaj do të ndryshojë në varësi të cilësisë së biletave (shih biletë Moving) - në qoftë se ju paguani lëvizje tuaj sipas monedhave, asnjë shëndetësore është e humbur.

Pasi ju të lëvizin, ju do të merrni mesazhin e mëposhtëm: "Ju keni lëvizur me sukses të (rajon), (vendi)."

Shiko edhe këtë


Back.gif Ktheu tek faqja Profile

Menu Rising

Main page · Market · Community · Rules · History