True patriot/Македонски

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БеларускаяIcon-Belarus.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
ČeskoslovenštinaIcon-Czechoslovak.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
עבריתIcon-Israel.png
ItalianoIcon-Italy.png
한글Icon-South Korea.png
LatviešuIcon-Latvia.png
LietuviųIcon-Lithuania.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


True patriot.jpg

Што е всушност новиот медал "Вистински Патриот"?

  • Медалот се добива кога се борите за земјата од која имате државјанство, во директна војна или востание.
  • За секој медал, наградата е 5 златници.
  • Напредокот до следниот "Вистински Патриот" медал можете да го пратите на вашиот профил.
  • Првиот медал ке го добиете откако ке направите 100k штета за вашата земја а потоа медалите ке се доделуваат на:
Број на медал Штета
1. медал 100.000
2. медал 500.000
3. медал 1.000.000
4. медал 2.000.000
5. медал 3.000.000
6. медал 5.000.000
7. медал 10.000.000
8. медал 15.000.000
9. медал 20.000.000
10. медал 30.000.000
11. медал 40.000.000
12. медал 50.000.000
13. медал 100.000.000
14. медал 150.000.000
15. медал 200.000.000
16. медал 300.000.000
За сите наредни медали 100.000.000 повеќе од претходниот медал
  • Откако ке направите 100к штета, проверете го вашиот профил, медалот треба да ви е веќе доделен како и наградата од 5 златници.
  • Можите да добиете само 1 медал за 100к штета, можите да добиете само ЕДЕН медал за секој интервал, бидејки ова е прогресирачко достигнување.
  • Доколку промените државјанство, бројачот на штета ке се ресетира, а вие НЕМА да можите да добиете уште еден медал за интервалот за кој веќе сте добиле медал!
  • Штетата која ја правите за вашата земја ке биде додадена веднаш а доколку смените државјанство, таа штета ке си остани за претходната земја а вашиот бројач ке се ресетира.

На пример, доколку направите 40милиони штета за еМакедонија и промените државјанство, бројачот ке се ресетира на 0 и нов медал ке можите да земите дури кога ке направите 50милиони штета за новата земја (од која зедовте државјанство).